2777
2789
عنوان

همکارم حتی ماکارونی و بادمجان سرخ شده سفارش میده غذا نمی پزه

| مشاهده متن کامل بحث + 4043 بازدید | 139 پست

من عاشق اینم که یه غذای خوشمزه بپزم طبق ذائقا‌ی خودم شوری ترشی و شیرینی ادویه‌ها همون اندازه‌ای باشه که ذائقه‌م هست. اصن لذت میبرم وقتی یه غذای خوشمزه میپزم. مخصوصا پختن کیک و نون. به نظرم سفارش غذا از بیرون فقط واسه تنوع و مواقع ضروری خوبه. من حتی از کنسرو هم استفاده نمیکنم.

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
ترشی و شور و با مامانم باهم می‌ذاریم تو این کارا شریکیم.ولی کارای دیگه رو انجام میدم تابستونا خیلی ک ...

بله چند سال دیگه کذشت بدنتون فرسوده میشه کمر درد پا درد و هزارتا چیز میاد سراغت اون وقت باید هزار برابر پولی که باید میدادی سبزی اماده و ترشی و ری اماده میخریدی باید بدی خرج دارو الان حوونی چند سال دیگه مواظب نباشی بدنت فرسوده میشع

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه رو از دست داد همه رو اینقدر بی رویه خرج می کرد به بقیه قرض میداد بعد الان که شرایط کشور اینطوری ...

آخه یعنی خونه و ماشین هم فروخت خرج کرد زن بچه نداره چیکار میکنن اجاره خ نه از کجا میاره 

آخه یعنی خونه و ماشین هم فروخت خرج کرد زن بچه نداره چیکار میکنن اجاره خ نه از کجا میاره

به اسفناک ترین حالت ممکن دارن زندگی می کنن بچه هاش خیلی گناه دارن خیلی وقتی داشت خرج بقیه می کرد الان نداره برای بچه خودش خرج کنه تو رفاه باشن 

به اسفناک ترین حالت ممکن دارن زندگی می کنن بچه هاش خیلی گناه دارن خیلی وقتی داشت خرج بقیه می کرد الا ...

طفلی ها شما کمکشون کنین گناه داره یعنی کار نداره حقوق نداره کدوم شهرن اینکه خونش رو هم فروخته خرج کرده خیلی بده 

طفلی ها شما کمکشون کنین گناه داره یعنی کار نداره حقوق نداره کدوم شهرن اینکه خونش رو هم فروخته خرج کر ...

پدرم خیلی بهش کمک کرد خونه داد بهش ماشین بهش داده به جان دخترام خودش زنش اینقدر پرو بودن بعضی از بدهکاری داد  بعد پدرم فهمید شیشه میکشه باهاش دعواش شد گفت به جایی که دوباره بلند شی معتاد شدی بعد از این شهر رفت طرف بندر عباس 

بله چند سال دیگه کذشت بدنتون فرسوده میشه کمر درد پا درد و هزارتا چیز میاد سراغت اون وقت باید هزار بر ...

رب آماده میخرم  ی سال اینطور شد . میدونید  فرسوده که همه میشن چه بیرون کار کنم از صبح تا غروب کار باشی چه خونه . هر کس زندگیش برنامه ای داره  .

من کلا غذای بیرون دوست ندارم الآن شوهرم و پسرم هم همینطور شدن فقط پیتزا از بیرون سفارش میدیم اونم از یه جای عالی که خودم عمرا نمیتونم اونجوری درست کنم وای مسافرت که میریم دیگه باید بریم رستوران

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

وای من انقدر از اشپزی بدمممم میااااد 

پولشو ندارم اینکارو کنم ولی اگه داشتم همین کارو میکردم 

خیلیا با یک نفر هماهنگ میکنند اندازه یک هفته غذا درست کنه 

اون باز بصرفه تره تا هر وعده رو بخوای جدا بخری