ینی ساده ترین غذا هاروهم سفارش میده براش میارن کلا غذا نمی پزه هرروز ناهار سفارش میدن از این غذاهای خانگی میپزن از اونا حتی میکف دیروز بادمجان و کوجع سرخ شده سفارش دادم برام اوردن😐 میگم بابا اون که دیگه خیلی راحته میگه من ملا غذا نمی پزم ماهی ۱۵ تومن میگه پول غذا میدم بچه نداره برای خودش و شوهرش اخه درسته سخته پلی ادم خودش می پزه یه چیز دیگس البته نمیدونم شاید منم وضع مالیم توپ بود نمی پختم ولی از این لخاظ خوبه خونش کثیف نمیشه و راحته الان میکف برم خونه زنج بزنم قورمه سبزی بیارن برامون
دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
من عاشق اینم که یه غذای خوشمزه بپزم طبق ذائقای خودم شوری ترشی و شیرینی ادویهها همون اندازهای باشه که ذائقهم هست. اصن لذت میبرم وقتی یه غذای خوشمزه میپزم. مخصوصا پختن کیک و نون. به نظرم سفارش غذا از بیرون فقط واسه تنوع و مواقع ضروری خوبه. من حتی از کنسرو هم استفاده نمیکنم.
کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
ترشی و شور و با مامانم باهم میذاریم تو این کارا شریکیم.ولی کارای دیگه رو انجام میدم تابستونا خیلی ک ...
بله چند سال دیگه کذشت بدنتون فرسوده میشه کمر درد پا درد و هزارتا چیز میاد سراغت اون وقت باید هزار برابر پولی که باید میدادی سبزی اماده و ترشی و ری اماده میخریدی باید بدی خرج دارو الان حوونی چند سال دیگه مواظب نباشی بدنت فرسوده میشع
دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
طفلی ها شما کمکشون کنین گناه داره یعنی کار نداره حقوق نداره کدوم شهرن اینکه خونش رو هم فروخته خرج کر ...
پدرم خیلی بهش کمک کرد خونه داد بهش ماشین بهش داده به جان دخترام خودش زنش اینقدر پرو بودن بعضی از بدهکاری داد بعد پدرم فهمید شیشه میکشه باهاش دعواش شد گفت به جایی که دوباره بلند شی معتاد شدی بعد از این شهر رفت طرف بندر عباس
من کلا غذای بیرون دوست ندارم الآن شوهرم و پسرم هم همینطور شدن فقط پیتزا از بیرون سفارش میدیم اونم از یه جای عالی که خودم عمرا نمیتونم اونجوری درست کنم وای مسافرت که میریم دیگه باید بریم رستوران
***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]