starrrrrrrrr مدیر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 3342 عنوان بنظرتون چی حال آدم رو خوب میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 21 پست من هر چی ک بگی امتحان کردم ...باشگاه ..پیاده روی...یوگا...خرید...رانندگی...مسافرت ..رژیم غذایی...ولی حالم اصلا خوب نمیشه هیچ دوستی ندارم نمیتونمم پیدا کنم درونگرام دلم یه دوست خوب میخواد ک پایه باشگاه و تفریح باشه ولی ندارم شما با چی حالتون خوب میشه؟ 1403/10/17 | 11:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
starrrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 3342 سلامتیپولعشق دوستواینادیگ بکارم نمیاد هرچی کشیدم از دوستام کشیدم همشون توزرد ازاب دراومدن و خائن! اینم هست
starrrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 3342 منم فقط با یکی از اقوامکه ۷ سال ازمکوچیک تره ولی میبینمش تا یک ماه حالم خوبه منم یه همچین چیزی دلم میخواد.یه دلخوشی
flfli عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7807 ورزش میکنم ولی رو من تاثیر نداره برو موسیقی کم کم تو گروهشون عضو میشی دوست پیدا میکنی امتحان کن البته اگه علاقه داری جانم از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
starrrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 3342 برو موسیقی کم کم تو گروهشون عضو میشی دوست پیدا میکنی امتحان کن البته اگه علاقه داری جانم من باشگاه هم ک میرم چون درونگرام نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم خجالتیم
skotland عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 7765 عزیزم فقط خیلی تو رفاهی فک کنم سطح توقعاتتان میره بالا. من با خوردن تنقلات و نی نی سایت گزدی.ازصبح یک کاسه زیتون خوردم و تو نی تی سایت گشتم.دور همی با خواهرا و گشت و گذار جمعی هم خیلی خوبه
starrrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 3342 عزیزم فقط خیلی تو رفاهی فک کنم سطح توقعاتتان میره بالا. من با خوردن تنقلات و نی نی سایت گزدی.ازصبح ی ... نه برعکس اصلا وضع مالیمون خوب نیست خونمون اجاره هست .توقعی ندارم فقط حالم با هیچی خوب نمیشه .
starrrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 3342 عزیزم فقط خیلی تو رفاهی فک کنم سطح توقعاتتان میره بالا. من با خوردن تنقلات و نی نی سایت گزدی.ازصبح ی ... خواهر برادرام شهر دیگن دیر میبینمشون