2777
2789
عنوان

اگر همسرتون عاشق کس دیگه ای بشه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 101 پست

دیگه حداقل صادقانه اومده بهش گفته من خیلیا رو میشناسم حتی هنوز زن اول خبر نداره طرف واسه زن دوم خونه خرید چتد ساله دارن با هم زندگی میکنن 

یا یکی دیگه هر سری ی زن صیغه میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو دوران عقد سر دوستمم همین مورد اومد دختر دایی دوستم بهش خیانت کرد پسره ادم لجنی بود همزمان با دوتا ...

واقعا نیمدونم چرا یک زن همچین کاری رو با همجنس خودش می‌کنه ، اینا یک بچه پنج ساله دارن چطور رحمش نیومده

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

مگه ما هر احساسی داشته باشیم ، باید دنبالش کنیم؟ 

اگر خانمه این حرف رو میزد ، واکنش این آقا چی بود؟ 

اون مرد باید تلاش کنه مشکلش رو حل کنه. 

بره پیش مشاور و روانشناس یا هر کار دیگه ای که لازمه انجام بده تا این مسئله حل بشه. 

واقعا نیمدونم چرا یک زن همچین کاری رو با همجنس خودش می‌کنه ، اینا یک بچه پنج ساله دارن چطور رحمش نیو ...

چون ذاتشون خرابه 

مطمئن باش ن شوهر دوستت ن معشوقش زندگی خوبی تو اینده ندارن

زندگی یکی دیگه رو خراب کنی ک خودت زندگی تشکیل بدی مگه از این کار بدترم داریم 

بره بهش بگه زنیکه پاتو از زندگیم بکش بیرون نزار نفرینت کنم یا اصلا تهدیدش کنه. زنه اگه آدم درستی باش ...

بعید می‌دونم ابن مرد دیگه مرد زندگی بشه 

حتی اگه اون زن نباشه هم ، زندگی رو به کام خانواده خودش تلخ می‌کنه💔

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

یعنی چی خواهش میکنه طلاق بگیر؟ خب طلاق که دست مرد هست اگه راست میگه مهریه و حضانت رو تقدیم کنه طلاق ...

نه منظورش اینه بیا مسالمت آمیز جدا شیم 

بچه رو هم میده به مادرش با تمام حق و حقوقش

ولی دوست من پافشاری می‌کنه و هم شوهرشو دوست داره هم میگه نیمخواد ببازه مثلا 

شوهرش میگه بیا راضی شو توافقی جدا شیم

واقعا نیمدونم چرا یک زن همچین کاری رو با همجنس خودش می‌کنه ، اینا یک بچه پنج ساله دارن چطور رحمش نیو ...

ببین دوستم دو سال درگیر بود تهدیدش کرد 

حتی پیش انواع دعانویسا رو رفت ولی در اخر ب این نتیجه رسید فایده نداشته جدا شد 

تمام مهریشو گرفت پسره الان هیچی نداره

بعید می‌دونم ابن مرد دیگه مرد زندگی بشه حتی اگه اون زن نباشه هم ، زندگی رو به کام خانواده خودش تلخ م ...

حداقل دلش خنک میشه که به اون زن نرسیده

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

اسی به دوستت بگو حتی اگه جدام شد یه کاری کنه اون دوتا خائن به هم نرسن به قول معروف دیگی که برای من نجوشه سر سگ توش بجوشه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
مگه ما هر احساسی داشته باشیم ، باید دنبالش کنیم؟ اگر خانمه این حرف رو میزد ، واکنش این آقا چی بود؟ ا ...

رفتن پیش مشاور چند ماه پیش 

شوهرش پاشو توی یک کفش کرده که من عاشق شدم

جالب تر اینکه به مشاور هم اعتراف کرده که رابطه ج نسی نداشته با اون زن چون عذاب وجدان داره 

فقط میخواد این زنش رو طلاق بده بعد بره با اون ازدواج رسمی کنه