2777
2789

سلام دوستان من بین دکتر مریم هاشمی و دکتر صفورا روح‌الامین موندم برای لاپاراسکوپی اندومتریوز و چسبندگی ..کسی میشناسه میدونه کدوم بهتره .راهنماییم کنین ممنون میشم خیر ببینید

میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت
من‌خردادپیش‌روح‌الامین‌انجام‌دادم‌خیلی‌راضیم‌کارش‌خیلی‌خوبه

عزیزم شما اندومتریوز داشتی؟الان خوبی دیگ بر نگشته ؟کارش خوب بود کامل پاکسازی کرد ینی؟تو کدوم بیمارستان کردی؟هزینش چقدر شد ؟ممنون میشم جواب بدی م خودمم میرم روح‌الامین بهم نامه داده برم تخمک کشی بعدش عمل ولی حالا یکی هاشمی معرفی کرد میگف بهتره دو دل شده بودم 

میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما اندومتریوز داشتی؟الان خوبی دیگ بر نگشته ؟کارش خوب بود کامل پاکسازی کرد ینی؟تو کدوم بیمارست ...

دقیقا‌منم‌تخمک‌کشی‌داشتم‌قبلش‌ولی‌من‌کیست‌تخمدان‌داشتم

چسبندگی‌فقط‌رفته‌بودتو‌لگنم‌اگه‌نه‌اندومتریوز‌نبودم‌ولی‌حین‌عمل

متوجه‌شده‌چسبندگی‌رفته‌سمت‌روده‌هام‌همه‌برطرف‌کرد‌‌میومم‌

تورحمم‌داشتم‌دراوردبرام

من‌میلادعمل‌شدم۷۰هزینم‌شد‌چون‌دوروز‌توبیمارستان‌نگهم‌داشتن

بعدازعمل

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
عزیزم شما اندومتریوز داشتی؟الان خوبی دیگ بر نگشته ؟کارش خوب بود کامل پاکسازی کرد ینی؟تو کدوم بیمارست ...

دونفرند‌تواصفهان‌که‌متخصص‌لاپروسکپیند‌ومعروفند‌

روح‌الامین‌واون‌یکی‌فامیلش‌دقیق‌یادم‌نیس‌رجالی‌‌یه‌چنین‌چیزی

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶