جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خانم های شاغل چون غذانمیپزن نصف بیشترحقوقشون میره بابت غذای بیرون ولی اگه برنامه ریزی بکنی وخودت غذا ...
دقیقا منم خیلی پول غذا و اسنپ میدم قهوه خلاصه میبینم خانومی که تو خونست خودش داره اینا رو درست میکنه و مدیریت میکنه البته اینم بگم ما شاغلا برای خرید خودمون دیگه حتی نیازی نیس ب شوهر بگیم چی لازم داریم خودمون میخریم بی منت اینش خوبه
یه مقدار پول داشتم گذاشتم نکسو کارت. ماهانه بهم ۱۳۰۰ سود میده.یارانه هم ۱۲۰۰ . ۲ تومن هم در ماه از لابلای خرجام میزارم کنار .بعضی وقتا بیشتر هم میشه ولی باخودم شرط کردم کمتر از ۲ تومن نشه. به نظرت وام خانگی بردارم خوبه ؟
دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
یه مقدار پول داشتم گذاشتم نکسو کارت. ماهانه بهم ۱۳۰۰ سود میده.یارانه هم ۱۲۰۰ . ۲ تومن هم در ماه از ل ...
وام خونگی اگر طرف مطمئن باشه واقعا عالیه شک نکن بدون سود و بهره ست عالیه فقط کوتاه باشه مثلا نهایت ۱۲ ماهه یا ۱۴ ماهه ولی واقعا پول آدم جمع میشه گوش نده میگن تورم و فلان بخدا همین وام خونگی نباشه همون پول رد کلا ب باد میدی باز اونجوری حداقل میدونی دادی ب قسط و روزی هم برات پولت درمیاد حاضره از کم شروع کن