تا حالا مادرشوهر وابسته به پسر و سمی دیدین که زندگی پسر و عروسش رو بهم بریزه؟ مادرشوهر و شوهرم به شکل بیمارگونه ای وابستن جوری هم هست که انگار من مزاحم اینا شدم تو یه خونه هستیم دیگه دارم دیونه میشم من تو خونه بشورم بپزم و اون نیازش و حرف هم دائم از شوهرم و مادرش باید بشنوم مشاور اینا هم رفتیم فایده نداره اصلا زندگی نداریم انگار بچه اینا هم ندارم سه سال هست ازدواج کردم اینم بگم مادرشوهرم سن بالا هست هر چی حرف میزنم مادر اینجوری داری زندگی مارو خراب میکنی یه جواب تو مشتش داره مثلا همینه که هست پسرمه و نمیتونی بسلامت زن زیاده برای پسرم از همین جا بهترین زن میگیرم حالا من تو شهر بزرگ شدم اومدم تو روستا از قیافه و همه چی هیچی کم ندارم ولی باز انگار اینا زیادی به سر من هستن و دست بالا میگیرن خودشونو و جوری رفتار میکنن انگار کی هستن نمیدونم چیکار کنم روح و روان سالم برام نمونده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آره مادر شوهر منم که حتی خارجی بود مارو از هم جدا کرد:/
اروپایی
پدرسگ چنان زنگ موبایلی گفته بود به نامزدم بذاره که وقتی زنگ میخورد این عجوزه باهاش کار داشت رنگ هردوتامون میپرید الهی خدا مرگش بده
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
دخالت تو زندگی و تصمیم ما کلا هر چیزی باید اون نشر بده ملا شوهرم اونجاست دائما هر دقیقه از شوهرم به یه طریقی پول میکنه جلو من شروع میکنه ناز و نوازش و قربون صدقه شوهرم و چیزای دیگه که زیاده