2777
2789

دارم چاق میشم اشتهام خیلیی شده. یکمی ریزش موهام کم. شده چون وحشتناک ریزش مو داشتم. یک روز درمیون بخورم تاثیرداره؟؟؟چی بخورم اشتهام کم بشه و یا حتی یا یک حدی کور بشه

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم زینکو صبح مصرف میکنی؟اگه صبح یا طول روز مصرفی میکنی باعث چاقی میشه شب بخور

شب میخورم همیشه

یک روز درمیون تاثیر دارع ؟؟ 

میدونین چیا بخورم اشتهام ازببن بره

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
زینک اشتها رو زیاد میکنه؟بدبخت شدم رف

ازه متاسفانه🥲 میدونبن چیا اشتهارو کور میکنه؟

اگر میخوای اشتهات کم بشه لازمه کمتر بخوری هر روز و هر وعده نسبت به روز قبل و یا وعده قبل یک قاشق کمتر و کمتر بخور تا جایی که معده کمی جمع بشه

و اینکه مصرف نمک شکر وشیرینی نان برنج ماکارانی و چربی رو به حدااقل برسون

ریزش مو بخاطر کمبود آهن هم میتونه باشه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
ازه متاسفانه🥲 میدونبن چیا اشتهارو کور میکنه؟

صبح از خواب بیدار شدی ۳ لیوان آب ولرم بخور 

قبل غذا سیب بخور 

دمنوش نعنا فلفلی +چای سبز مخلوطش 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر میخوای اشتهات کم بشه لازمه کمتر بخوری هر روز و هر وعده نسبت به روز قبل و یا وعده قبل یک قاشق کمت ...

نه من ازمایش دادم کمبود ویتامینی چیزی نداستم

سغی میکنم همشون کمتر مصرف کنم ولی مجبورم هرروز برنج بخورم💔

صبح از خواب بیدار شدی ۳ لیوان آب ولرم بخور قبل غذا سیب بخور دمنوش نعنا فلفلی +چای سبز مخلوطش

مرسیی عزیزم

یعنی زینک ریزش موهاتو کم کرد؟

ارع

ولی تازه دیروز یکم متوجهش شدم یروز باید برم حمام اونجا بیشتر مشخص میشه

اره تاثیر داره تو نیازه که زینک بدنت تامین شه یا هروز بخور مصرف شیرینی رو کم‌کن

من اخه فعلا ک هرشب میخورم گفتم از ین ب بعد یک روز درمیون بخورم نمیدونستم تاثیرداره یانه