2777
2789
اگه به زردی میزنی صفراوی هستی

نه نه

من قبلا گندمی بودم

بعدش یک دوره یکسال و نیم قرص تقویتی و هورمونی مصرف کردم

بعدش یهو عصبی شدم همشون رو بعد از یکسال گذاشتم کنار

الان تقریبا دوسال از اون جریان گذشته 

بعد از قطع قرص ها زرد شدم

جتی زرد هم نمیتونم بگم

صورتم بی روح

هرجا میرم میپرسن مریض شدی ؟ سرما خوردی؟ چرا رنگت پریده؟

این درحالی که به زردی میزنم و زیر چشمم گود شده

ازمایش هم دادم خدارو شکر هیچیم کم نبود کبد هم خدارو شکر خوب بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه بدن به قند نیاز نداره؟

در حد کمش که مشکل نداره ولی کسایی که مثل من مقاومتت به انسولین دارن ولع شیرینی دارن یه سره دنبال چیزای شیرینن منظورم این که تغذیه باید سالم باشه مثل ورزشکارا سالد وسبزیجاتو پروتیین و همه چی در حدنیاز نه که ما ایرانیا سر سفرمون یه دیس برنج جا می کنیم ومی خوریم

ادم های بلغمی و دموی عاشق شیرینی هستنمنتها نه هر شیرینی

من عاشق شکلات شیرینی مربا میوه شیرین هرچیز شیرینیم ولی خودمو کنترل می کنم چاره ای ندارم مثلا میوه رو می خورم ولی چیزای دیگه رونه ،شب برنج اصلا نمی خورم ،صبحا تخم مرغ ایپز،ظهرا هفت قاشق برنج،الان یه دوسالی هست میرم سونو گرافی تنبلیم رفع شده و اصلا پریود نمیشدم پریودیم مرتب شده

اگه خواستین راحت میتونم بگم مزاج مادرزادی تون دقیق چیهبعضی آدمها دو مزاجی میشن

ببخشید میشه منم راهنمایی کنید بنده سفید پوست هستم همیشه سردمه میگن بلغمی هستم ۴۰ سالمه عمل تیرویید داشتم 

درمان دوبار پریود میشم 

نمی‌خوام به این زودی یائسه بشم پربودام سیاه وغلیظ وکمهست 

دکتر ابهم میگن یائسگی زودرسه 

ودرمان نداره روند طبیعی بدنه 

دلم میخواد برم ساق پامو حجامت کنم  پاهام انگار یخ توش ریختن 

ممنون میشم کمکم کنید

تهران هستید؟؟کدام شهر هستن؟

نه عزیز من رشت.ولی حتمن جاهایی برو مطمئنه.داروگیاهی رفتم تو چرت پرت سوال کرد گفت باید برات دارو دستساز درست کنم.اینایی ک الکی دارو میدن واسه جیب خودشون بدرد نمیخورن. حواست باشه.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان