2777
2789
عنوان

نگرانم بابت این نگرانی الکی

148 بازدید | 23 پست

بچها این روزا یکسره خونه ام بیرون کم میرم بخاطر بچه حس میکنم افسردگی گرفتم به چیزای مضخرف فکر میکنم. داشتم به شوهرم می‌گفتم پاهام خیلی کوچیکه کاری نمیشه کرد بزرگتر شن 😐 گفت نهه پاهاتو خیلی دوست دارم کوچیک بهتره 

الان حس میکنم نکنه با این حرفش همسرم فوت فی.تیش بود چی بود اون بيماري رو داره چند جا خوندم علاقه زیاد به پا این بیماریه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

عزیزم خودتو درگیر این چیزا نکن مدیتیشن کن یوگا برو برو پیاده روی این فکرا اگه جلوشو نگیری میشه وسواس فکری زندگیتو زهرمیکنه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیماری نیس بیخیال 

خب دوست داره دیگ 

از اون قدیما مردا پاها رو دوست داشتن تو حدیث چرا هست ک مچ پاتون رو بپوشونین

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

عزیزم خودتو درگیر این چیزا نکن مدیتیشن کن یوگا برو برو پیاده روی این فکرا اگه جلوشو نگیری میشه وسواس ...

آره خیلی فکرای الکی میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بابا مگه فانتزی عجیب غریب داره مثلاببخشید دلش میخواد پاتو ببوسه یا ..؟میخواسته دلداری بده بگه حتی پاهاتم دوست دارم همین مدلیش قشنگه که شما احساس نکنی پاهات زشته یا ..

منم یه سری تو خونه گفتم وای دماغم زشته عمل درستش میکنه گفت من عاشق دماغتم همین جوری با همین قوز و .. یعنی شوهرم نوز فتیشه؟😅

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بیماری نیس بیخیال خب دوست داره دیگ از اون قدیما مردا پاها رو دوست داشتن تو حدیث چرا هست ک مچ پاتون ر ...

آخه بدم میاد اینجوری باشه 

نمیدونی علائم کسی اینجوری باشه چیه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به اینجور فکرا بها نده میشه وسواس مث من دیونه میشی...

وسواس دارم متاسفانه شوهرم میره سرکار درو پشت سرش قفل میکنم بعد 10 بار چک میکنم ببینم قفله

بچم خوابه 10 بار چک میکنم ببینم نفس میکشه 

شوهرم حذفی بزنه کاری کنه کلی تحلیلش میکنم دارم دیوونه میشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بابا مگه فانتزی عجیب غریب داره مثلاببخشید دلش میخواد پاتو ببوسه یا ..؟میخواسته دلداری بده بگه حتی پا ...

خیلی خوب گفتی ممنون عزیزم 😂👌🏻🌸

آره گاهی یبار قهر بودیم پامو بوسید موقع رابطه ام ببخشید چند بار این کارو کرد  تو دستشم میگیره پامو گاهی مثلا میگه چقد کوچیکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40