2777
2789
عنوان

بی حرمتی تو رابطه ب همراه اسکرین

178 بازدید | 17 پست

ی هفته یود با دوس پسرم قهر بودم امروز قرار گذاشتیم ک ببینیم همو ب خودم گفتم فک کنم ی شاخه گل رو حتما میخره ولی دیدم نچ🥲

رفتیم دریا تو بغلش یودم توی ماشین عذر خواهی کردین و فلان یهو دستم خورد ب انگشت بخیه خوردش بعدش متد تو بغلش هل داد داد زد گفت ک.  س.   خ.   ل ناخنات. بگیر دیکه بابا بخیم پاره شد من گفتم ببخشید بخدا خواسم تبود تو جرا دستتو اوردی پیشم وقتی انکشتت درد میکنه گفت ک.  ص.  ش.  ر نگو بابا اه داغون شد اتگشتم منم از ماشین پیادع شدم و رفتم اونم بوق زد گفت لشتو بیار بشین ب حای ایتکه دل داریم بدی انکشتو بگیری بگی چیشده قهر میکتی بعد من گفتم خو تو داد زدی من ترسیدم 

بعد بغلم کرد من خودمو کشیدم بیرون گفتم میخوام برم خونه

بعدشکفت اینحا ک ساحله جطوری بری گفتم خودم میرم

گفت اوو چشمم روشن چن بار اینحا اوندی ک بلدی منم حالن بهم خوردم و سکوت کردم متو تا جایی رسوند و رفتم خونه این پیامو داد 

براتون میزارم🍫

ب نظرتون کار کدممون بد بود؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با نی نی کوچولو ها میرید تو رابطه همین میشه دیگه 

اول به بلوغ فکری برسید بعد 

دیت رفتید جنگ و دعوا کردید؟ قبلاً تو دیت حرفای خوب خوب میزدن 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

جدی سرت داد زده بااین لحن وایسادی نگا کردی؟

من بودم انگشتشو فشار میدادم یه چک هم بهش میزدم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

واقعا میخای ادامه بدی؟؟؟ که تهش چی بشه؟؟ این ادم تورونمیخاد به هیییچ عنوان

اگه فقط 1 هزارم درصد به ازدواج ختم بشه بدبخت میشی

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸