2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه ویروسی اومده مثل کرونا میگن ممکنه بعد امتحانا نوبت اول مدارس رو هم مجازی کنن

علائمش چیه؟ایران اومده؟مرگ و میر داره ؟

وای خسته شدم بسه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

کاش اونجوری بشه لااقل کسی نمیادجایی نمیریم بچهم اینهمه عذاب نمیکشه خودم که جایی نمیرم ولی تامیان اصلارعایت نمیکنن حتی مریضابوس وبغل کاش درک کنن من اگه خودم بابچم مریض باشیم نمیزارم نزدیگ کسی بشه یانمیرم جایی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
علائمش چیه؟ایران اومده؟مرگ و میر داره ؟وای خسته شدم بسه

علاعمش تو گوگل هست تو ایران هم امده همه بچه‌ها ها هم مریض شدنه انگار یه چند نفر مرگو میر داشته نمیدونم والا 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

علائمش چیه؟ایران اومده؟مرگ و میر داره ؟وای خسته شدم بسه

وای خدانکنه

دخترم گرفت اسهال واستفراغ ۸روزچیزی نخوردبه خدامن گفتم حتمازبونم لال دیگه ندارمش اصلابچه ی به اون شیطونی ۸روزسرپانشدهیچی نخوردهیچی هنوزم بچم رنگش زرده زرده استخوناش معلومه ۲کیلوکم کرد

خودمم که سوزش گلوگوش دردای وحشتناک سردردمیزبه چشام

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
وای خدانکنهدخترم گرفت اسهال واستفراغ ۸روزچیزی نخوردبه خدامن گفتم حتمازبونم لال دیگه ندارمش اصلابچه ی ...

سلام عزیزم شما بهتر شدید بچه های منم درگیرن علائمش میره یک دفعه دوباره برمیگرده داغون شدم😔 تبش چند روزه کی خوب میشن

سلام عزیزم شما بهتر شدید بچه های منم درگیرن علائمش میره یک دفعه دوباره برمیگرده داغون شدم😔 تبش چند ...

سلام عزیزم یکی دودوروزبهترشدالانم تب وسرفه امونشوبریده سرفه نمیزاره بخوابهِ

دختر منم همینطور ...میگن دمنوش پونه بده...چه ویروسیه تمومی نداره

نمیدونم واقعابیشتزازیه ماهه درگیریم من دمنوشم واینامیترسم بدم اخه هنوزکوچیکه میترسم بامعده اش واینانسازه دیشب تاصبح سرفه نذاشت بخوابه انقدکه صرفه میکنه وخلط میادحالت تهوع میگیره 

شربت پدی کاف واموکسی سیلین میدم بهش