کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه هرگز این کارو نکن ... شیردوش و دوشیدن اینا بعد از دو سه هفته دیگه شیرت تموم میشه بعدم دردسر داره اصلا کمردرد میگیری ... بذار بچه خودش بخوره عادت میکنی
حتما اولشه بچه جون بگیره اونوقت که بغلش کنی گرمای تنش رو حس کنی وقتی مک میزنه تو چشمت نگاه میکنه و با شیطنت لبخند میزنه در حالیکه انگشتت رو محکم با دست تپلش گرفته اونوقت بیا بگو مور مورم میشه یکم صبر کن
حتما اولشه بچه جون بگیره اونوقت که بغلش کنی گرمای تنش رو حس کنی وقتی مک میزنه تو چشمت نگاه میکنه و ب ...
نه عزیز ۲ سال شیردهی داشتم تموم شده الان بفکر بچه بعدیمم که باز خوشم نمیخاد بیاد. بچه اولمم خیلی خیلی دوس داشتم و عاشق بغل کردنش بودم ولی شیر دادنو دوس ندارم نوک سینم یه جوری میشه خوشم نمیاد حتی اطرافمم شنیدم مث خودم
لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه
نه عزیز ۲ سال شیردهی داشتم تموم شده الان بفکر بچه بعدیمم که باز خوشم نمیخاد بیاد. بچه اولمم خیلی خ ...
والا چه خبره دوسال سینه های ادم داغون میشه من یک سال دادم غذا هم می دادم بهش گفتم اگه این دفعه باردار شدم از چهارماهگی بهش کمکی شیر خشکم میدم حیف دندونام نکرده