2777
2789
عنوان

بچه ها عشق سابقم بعد چند ماه از عقدش برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 57 پست

نفرستی برای زنش، اون بنده خدا از چیزی خبر نداره یهو ممکنه از دست بره، شما در اصل زنش رو نابود میکنی نه این شخص رو پس هیچوقت اینکار رو نکنی. اون بنده خدا خبر نداره و داره زندگیش رو میکنه انشالله اینم اصلاح بشه، شما هم خوشبخت بشی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدراحت میگین بفرست واسه ی زنش!!!!خودتونم جاش بودین اینکارومیکردین؟چرا باید ابرو وایندشو قمارکنه فکرمیکنین به همین راحتیه بفرسته وتمام؟نکن دخترجون تومسئول زندگی اونانیستی فقط مسئول زندگی خودتی بجای اینکه حواستوبزاری رواین چیزا بشین هدف گذاری کن براخودت براایندت چیکارکنی که موفق باشی ودربرابرهمچین ادمایی چشموگوشتوبازکنی نخوان ازت سواستفاده کنن اگه بازم پیام داد بلاکش کن توبایدازش دوربشی اینکه بری به خونواده ی زنشوفلان بگی یعنی خودتو بندازی توجنگودردسر تهش چی به تومیرسی هیچییییی واقعا هیچچیییی فقط تاچندسال عمرتونابودمیکنی وروح وروانتواسیب دیده

نفرستی برای زنش، اون بنده خدا از چیزی خبر نداره یهو ممکنه از دست بره، شما در اصل زنش رو نابود میکنی ...

فدات ممنون از دعات

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

به نظر منم چت هارو برای زنش بفرست، تاوان بازی دادن و سواستفاده کردن از آدمارو باید بده. نمیشه هرکاری ...

منم از طرفی اینجوری فک میکنم از طرفی از دردسرهاش میترسم

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

نه برای خانواده زنش ،زنش ممکنه پولکی باشه بخاطر پول شوهره خفه خون بگیره برای خانواده زنش و پدر زنش

این بی پوله 

عزیز دلم انشالله یه بخت خوب قسمتت بشه.برات صلوات میفرستم .آفرین که انقدر عاقلی و پخته .اسکرین هاشو ...

ممنون عزیزم از دعای خیرت

پسره وقتی ببینه زندگی خودش خراب شده به توأم رحم نمیکنه، ممکن بیاد آبروریزی راه بندازه یا خاستگاراتو ...

صددرصد اونم نمیشه که فقط اون نابودشه زندگی اینوهم تباه میکنه کینه ودشمنی ونفرت جای خود خدایی بعضیا هیجانی راهنمایی میکنن بابایه ذره فکرکنین خودتونوبزارین تواون موقعیت اززندگی بقیه عبرت بگیرین اومدیموطرف کینه کردخدای نکرده اومدروش اسیدریخت یاکشتش یااون زنه خودشوکشت بعدا عذاب وجدان نمیگیرین وقتی میتونه الان ازش دوربشه ومسیرجدیدبره چراباید احمقانه ترین راه روانتخاب کنه

تو ک کار اشتباهای نکردی میترسی

خب من فقط ی برادر دارم ک اون بی خبر هست از رابطه ما میترسم بره بهش بگه

چقدراحت میگین بفرست واسه ی زنش!!!!خودتونم جاش بودین اینکارومیکردین؟چرا باید ابرو وایندشو قمارکنه فکر ...

دعاکنید پول دستم بیاد خطمو عوض کنم کلا از شرش خلاص بشم 

کصافط ب خونمم زنگ میزنه

صددرصد اونم نمیشه که فقط اون نابودشه زندگی اینوهم تباه میکنه کینه ودشمنی ونفرت جای خود خدایی بعضیا ه ...

وای چقد وحشتناک

منم خواهرزاده شوهرم هی پیام میدادتهدیذش کردم یباربهش فرصت دادم تکرارنکنه وگرنه اسکرین روبرای زنش وما ...

وای چ بی شرفیه 

شوهرت میدونه؟