2777
2789
عنوان

مادر شوهر سمی

254 بازدید | 43 پست

سلام 

اول بگم که مادرشوهر من 72 سالشه اما به ظاهر حدود 55 سال به نظر میاد.کلا ی پسر ( شوهرم) و ی دختر داره شوهرش هم 18 سال پیش فوت کرده. خودش فوق لیسانس پرستاریه و پدر شوهرم مهندس بودن. به گفته خودشون عاشقانه ازدواج کردنو از لحاظ مالی هم خیلی خوب بودن و همیشه هم راننده داشتن و خدمتکار داشتن و ...( راست میگن چون هنوز هم همینطوره). یعنی سختی خاصی نکشیده جز اینکه میگه من عاشق کارم بودم اما همسرم میگفت وقتی نیاز مالی نداری نرو. الان هم دخترش ازدواج کرده مهاجرت کرده و پسرش هم شوهر منه و هردوتامون هم اوضاعمون رو به راهه. خودش هم ی خونه بزرگ داره حقوق بازنشستگی هم داره و ی خونه هم اجاره داده و هر آخر هفته هم با دوستاش میره تور و گردش و رستوران. روتین پوستی و ورزش و خرید و ... هم داره.

اما نکته اینجاست که به محض اینکه ما یا خواهر شوهرم کوچکترین حرفی بزنیم شروع میکنه به گریه و زاری که " من ی مادر رنج کشیده ام افتادم ی گوشه به کسی کاری ندارم بدبختم و بیچاره ام و .... 

با این حرفهاش کاری کرده که بچه هاش جرات نداری چیزی بهش بگن و مخصوصا شوهر من شدیدا نسبت بهش احساس گناه میکنه و مدام میگه مامان بیچاره ام مامان الم مامان بلم. 

دارم دیووونه میشم از دستش. به نظر شما من با این آدم سمی چه کار کنم؟؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماشاالله به این مادرشوهر،پس دیگه چشه؟باهاش زندگی میکنید؟

نه خداروشکر اما پاش وسط زندگی ماست چون بچه هاشو مجبور کرده یا عادت داده هر روز بهش گزارش زندگی میدن. با این روش که من اگر ازتون بیخبر بمونم نگران میشم تپش قلب میگیرم

هیچی سکوت کن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نه خداروشکر اما پاش وسط زندگی ماست چون بچه هاشو مجبور کرده یا عادت داده هر روز بهش گزارش زندگی میدن. ...

واااای عموی منم این شکلی بود گذارش روزانشو میداد به مادربزرگم،البته مادربزرگم کاری نداشت ،خوبه با مادرشوهرش یه ا نیستی ،نمبتپنی ترک بدی این عادت زشتو؟

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...