2777
2789
عنوان

شیوع ویروس جدید در چین 💀🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 9990 بازدید | 190 پست
من قورباغه ببینم فرار میکنم اینا میگیرن میخورن😂آب‌پز سوخاری همه مدل با ادویه و ..

همیییییین کلا اینا رو باید ی حصار بکشن دورشون کلا از بقیه آدما باید جدا بشن عموم برای ی پروژه چندسال پیش رفته بود می‌گفت از بوی گند رستوران هاشون میخواستی بمیری ده روز اونجا بود می‌گفت بخدا فقط بیسکوییت خوردم 🤣 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بقیه گناهشون چیه

سیاسته از نظر اونا هر چی کشتار بیشتر باشه بهتره! 

در نهایت واکنسی میسازن ک در ظاهر خنثی میکنه ولی در عمل تضعیف میکنه تا زمینه بیماری جدید رو ایجاد کنه

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

همیییییین کلا اینا رو باید ی حصار بکشن دورشون کلا از بقیه آدما باید جدا بشن عموم برای ی پروژه چندسال ...

درسته اصلا غذای سالمی ندارن

حتی تو مدرسه هاشون هم از این کثافتا میخورن

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

اونوقت اسم هندیا  واسه کثیفی بد در رفته,

اون بدبختا تا حالا منشا هیچ مریضی نشدن،ولی چینیا خدا لعنتشون کنه کل کره زمینو به چوخ دادن

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

از همینجا من وصیت نامه خودمو مینویسم 🦦💔

تو سنگ قبرم از نی نی سایت نام ببرید 

خیلی آدم خوبی بودم و خربوریدانم دوست داشتم

یادتون نره همه مراسم منو بیاید

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

باورکن من یباردیدم عنکبوتو سرخ میکردن میخوردن🤢

عنکبوت اصلا چیزی نداره چیشو میخوردننن🤣

اونوقت اسم هندیا واسه کثیفی بد در رفته,اون بدبختا تا حالا منشا هیچ مریضی نشدن،ولی چینیا خدا لعنتشون ...

اونا هم خیلی کثافت کاری میکنن

بهداشت ندارن اگه تو اینستا دیده باشی حتی فروشنده های غذا هم هیچ نظافت و بهداشتی ندارن من ب شخصه حالم بهم میخوره از هردوتاشون

از همینجا من وصیت نامه خودمو مینویسم 🦦💔تو سنگ قبرم از نی نی سایت نام ببرید خیلی آدم خوبی بودم و خر ...

اونموقع ما هم همراهت میایم تنها نمیمونی

بعد جالبه ک بااین وجود چقدر پوست و هیکلاشون خوبه🥲

بخاطر مراقبت بهداشتی و چن تا غذای دریایی هست 

حتی یه ترکیبی هست از شا*ش بچه و یه چیز دیگه ترکیب میکنن میخورن پوست شون خوب میشه😭😭

اونا هم خیلی کثافت کاری میکننبهداشت ندارن اگه تو اینستا دیده باشی حتی فروشنده های غذا هم هیچ نظافت و ...

خوو کثیفیشون واسه خودشونه کاری با کسی ندارن.

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد