2777
2789
اره جاهاز خودمون کلی میشه

من چتدتا تیکه چوبی اشپزخونه گرفتم چیز زیادیم نیست شد ده تومن

خیلی خیلی گرونه

🤦🏻‍♀️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یکی از دوستام ازدواج کرده پسره باید جاهازم بخره هی بهش میگم خوشبحالت 😁😁😁

😅😅

بعضی جاها اره رسمشونه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یغنی سرویس طلا با ی طلای دیگه واسه زیر لفظی

نه فقط زیر لفظی سر عقد

سرویس و همسرم بعد عقد گرفت 

کل جاهاز خودتون میگیرید ؟؟؟،وای چوبی شده ده تومن

نه عزیزم

یخچال

تی وی

ماشین لباسشویی ظرفشویی

سرویس چوب همسرم میگیرن

۸ سال ازدواج کردی ۳۰ گرم اضافه کرده بیشترش کنید

نه ۶سال عروسی کردیم کارای دیگه کردیم تو دوسال ۳۰گرم اضافه کردیم‌...الانم درحال پس اندازیم بعد عید ماشین بخریم ....بعدم پس انداز کنیم خونمونو بازسازی کنیم ...بعدم بازم طلا میخریم ایندفعه میخوام النگو بخرم ....انشاءالله

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
من حلقه ازدواج رنگ شامپانی ساده برداشتم ی نگین ریز داره حالا دلم میخاد ی رینگ پرنگین پشتش بندازم ولی ...

چرا میشه بخر ببر بده رنگشو عین اون ابکاری کنن ...من امروز بردم انگشترم دادم مثل دستبندم زرد کردن 

سفید بود زرد کردن ؟؟؟چقدر دادی ؟

اره همون که عکسشو فرستادم نشونمون دادم زرد کردن ...گرمی ۱۸تومن رنگ زرد میکنن ۲۵تومن گرمی رنگ سفید مبکنن....من سرویسم سفیده دستبندشو دو رنگ کردم زنجیرمم زرده گوشواره هام یکی سفیده یکی زرد براهمین اینم بردم زرد کردم حلقم سفید نشونم زرد بشه همه چیم الان دو رنگ شد😅گفتم یه چندسالیم دو رنگ استفاده کنم بعدا خواستم سفید میکنم...واسه انگشترم ۱۲۰تومن گرف

اره همون که عکسشو فرستادم نشونمون دادم زرد کردن ...گرمی ۱۸تومن رنگ زرد میکنن ۲۵تومن گرمی رنگ سفید مب ...

عه چ خوب گرفته این رنگش شامپانی باید برم ببینم دارن یا ن