2777
2789
مادرشوهر و پدرشوهرم.... اون همه جوون مجرد و جوون متاهل نشستن ب محض تموم کردن شامشون انقدر بی حیان ک ...

😳😳😳😳😂😂😂

چرا صبر نمی کنند شماها برید بعد آخر شب برند تو اتاق ؟

شوهرت چیزی نمیگه از بچگیش؟  واقعا تو روحیه بچه ها تاثیر بدی داره بدآموزی هم داره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی اینجا تاپیک زده بود من ادمین دعانویس بودم میگفت آخرم رد دادم دیگه کار نمی کنم بعضی موقعا واقعا تعجب میکنم یه زنه متاهل اومده بود دعا بگیره برای دوست پسرش که برگرده 

نصف کامنتا این بود که چون بلند میخندیدن پس بی حیان. شما بی حیا نیستی فقط دور و بریات افکار قدیمی و پوسیده ای دارن چیزی که دست خود آدم نیست رو بی حیایی میدونن

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

به قول یک شهیدعزیزی که گفته بودوقتی که حیاوعفت اززنان وغیرت ازمردان ازبین رفت بایدگریه کنیم.گریه تنهادردی دوانمی کندبلکه بایدباتزرع وزاری ازخداظهورامام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف روبخوایم.اینایی که تعریف کردین خیلیهاش آدم خجالت میکشه که بخونه چکاربه دیدن ویاشنیدنش!!!!اون پدرشوهری هم که درحضورفرزندان وافرادمجرداینکاررومی کنه یا بایددرمان بشه چون تواون سن طبیعی نیست ویاوقتی اطرافیان می بینن دست بردارنیست ویادرمان نمیشه رفت و آمد کم کنندویادرحدیک احوال پرسی بیشترپیششون نمونند.من خشک مذهب نیستم،معتقدم شادی سالم وخنده هم توزندگی بایدباشه،اما اینکه بعضی از دوستان عزیز گفتن بلندمی خندندوبعضاهمسریااطرافیان تذکرمیدن رو طبق تجربه ای که ازمراجعاداشتم بگم که خیلی ازآقایون تحت تاثیر خنده هایی که درمحل کار،همسایه، فامیل و....می شنوندقرارمی گیرندودرخیلی خانواده هاباعث اختلاف خانوادگی شده،خانمی بودمی گفت من خيلی شادم وبخودم می رسم اماخنده هام هميشه لبخنده وبلندنمی خندم،توفامیل همسرم خانمی هست که هیچ کدام از فضایل من (زیبایی،تحصیلات،وجهه اجتماعی، شغل خوب و....)منونداره،فقط توجمع خانواده‌ها که همسرمن هست خیلی باصدای بلندمی خنده،می گفت هروقت، هروقت ازاین دورهمیهااومدیم همسرم بامن دعواکرده به بهانه های الکی وبعدازیکی دوروزبهم گفته توهم مثل فلانی بخند!این خانم هم خودش وهم فرزندانش به خاطرموفقیت ودرایتش خیلی موفقند،ولی یک خنده بیجای جلونامحرم(دخترعمه زشت وحتی پینه روی شوهر)باعث خیلی ناراحتی هاشده.این نظر من بودوکاری به کسی ندارم که چکارمی کنندولی گاهی یه رفتاری که ازنظرمابی ارزشه،برای دیگران دردسرسازه.به نظرم خدااین مخلوق دوپاشوخوب می شناخته وبراش قانون ودین گذاشته تایه کم مهاربشه رفتارش.

فکر کنم خودم هستم.چون همه میگن چرا با صدای بلند میخندی 💔

نه اینطور نیست عزیزم

یادمه وقتی سنم کمتر بود پدرم به من گفتن سه تا چیز رو فراموش نکن.همیشه بلند بخند،با قدمهای بلند راه برو و سرت رو بالا بگیر

بلهآخه تو مهمونی هایی که مردا هستند اینجوریهزیرش هم شو///ت قرمز توری معلومه مرض داره

کاملامشخصه خیرندیده داره مشتری پیدامیکنه انگار

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

جاریم و برادر شوهرم تا از محضر اومدیم خونه همدیگ رو تو کوچه بغل کردن محکم، نزدیک بود .....همونجا کار ...

اینها هم هولن

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

بلهآخه تو مهمونی هایی که مردا هستند اینجوریهزیرش هم شو///ت قرمز توری معلومه مرض داره

‌..... سکوت میکنم

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

الهی خیر نبینهالهی درد بی دوا بگیرهالهی رسوا بشه

منم جاریم همینجوری بودنفرینش میکردم خودشو به همه میچسبوندیجوری وقتی میرفتیم خونشون بشوهرم زل میزدوهربارشوهرم سرکاربودتوشهردور بهش زنن میزد ب بهونه های مختلف درصورتی ک میتونس بمن بگه کارشو منم میخاسم انجام بدم مثلاشوهرم واسطه میزاشت همیشه میگفتم چقدر کرم داره خوب بمن بگه اخه روزبعدعروسی ب مادرشوهرم گف چرا ...نزاشتین مکو بگیره چرااین شوهرم منوگرفت نمیخاستمش ایقدر بی حیا و عفریته بوددنبال مردابودهمیشه ک باهاش بخابه اخرش دیگه بامردهمسایه ک همسن باباش بودریخت روهم هرروز میومدخونش شوهرش همیشه باخرابیاش کنارمیومد ولی اینبارم دیدشون باورت میشه کناراومدبخشیدش کف بیاسرزندگی اون گف نمیخامت نمیام ایقدرشوهرش بی غیرت بودالانم شکرخداطلاق گرفتن شرش کم شد 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

‌..... سکوت میکنم

مال منم نوشتم بخون

منم جاریم همینجوری بودنفرینش میکردم خودشو به همه میچسبوندیجوری وقتی میرفتیم خونشون بشوهرم زل میزدوهر ...

خدای من .‌.. برادر شوهرت چرا انقد چیز ... بوده