2777
2789
عنوان

جن عاشق❌️😂😂اعتقاد دارید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 45 پست
مشکلات ماورایی وجود داره،تو قران هم از جن گفته شده پس خرافه نیست

درست میگین 🙏🌹فقط راجع به جن عاشق شک داشتم .

فعلا صبر میکنم اگه دلیل منطقی براش پیدا نکردم و مشکلم حل نشد با یکی که تو این زمینه بتونه کمکم کنه صحبت میکنم .

مرسی از راهنمایی و نظرت عزیز🙏

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
یکی از نشانه هایی اصلی و حتمیش همین خواب هاس که نداری به نظرم روت طلسم باشه عزیزم

بدتر شد که😅پس اگه ادامه پیدا کرد میرم سراغ یکی که بتونه حلش کنه ولی اطرافیانم اهل طلسم و ...نیستن امیدوارم مشکلی نباشه😕

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو بگو شب خواب میبینم یکی منو میبوسه صبح که بلند میشم لبام کبود شده و ورم کرده😬

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
منو بگو شب خواب میبینم یکی منو میبوسه صبح که بلند میشم لبام کبود شده و ورم کرده😬

وای🥶

منم کبودی و ...دارم ولی خواب نمیبینم

وای🥶منم کبودی و ...دارم ولی خواب نمیبینم

همش میخواد باهام رابطه برقرار کنه ولی هر دفعه خداروشکر نمیشه نمیتونه 

ولی یه جایی رفتم فا ل نگاه کردم بهم گفتن جن دارم میخواد منو با خودش ببره فقط الان داره کم کم خودشو بهم نشون میده که آشنایی داشته باشم 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
اقا من یه مدت خیلی اذیت بودم میدیدمش بعد یه بار دیذمش میگفت میخواد با من رابطه برقرار کنه😐💔بخدا را ...

قیافش چجوری بود جدی

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°