2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول ماجرا رو بگو

ولی اینو بدون کسی که یبار خیانت کرده بازم میکنه

و خیانت قابل بخشش نیست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

فقط هفده سالته.‌بشین درستو بخون توروخدا. نامزد چیه دیگه بهم بزن بره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

اینی که الان نامزدم باهاش پسرِ دختر عمه پدرمه

خیلی خانواده خوب و اصیل و اینا

مادرشم خیلی منو دوست داشت همیشه 

منم با پسرش از بچگی هم بازی بودم و حرف میزدیم

آقا من و ایشون بعد از حرف زدنای متعدد رفتن و اومدن همه موافقت کردن که نامزد کنیم تا بعد اگر با هم جور بودیم عقد کنیم و بقبه داستان

دختری از جنس غم.🎀
سلام خوبی شما.هر بار اسم شمارو میبینم تو هر موقعیتی ک باشم ناخودآگاه لبخند میزنم.برقرار باشید

عزیز مهربونم

روز منو این پیام ساخت

چی ازین بهتر میتونه باشه برای کسی😍💖

الهی شکر

لبخندتون همیشه جاری❤🤍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

سه ماه دیگه ۱۹ سالم میشه:)

اوه چه خبره . بابا به پیر به پیغمبر زندگی کردن بلدی میخواد عقل و تجربه و شعور متقابل میخواد خانواده هاتون چجوووووری راضی میشن؟ من 35 سالمه حداقل میتونم بگم از شما خیلی بیشتر تجربه دارم پسر زیر 30 سال همه کاری میکنه که سیر بشه . حالا شما بشین فکر کن که چقدر باید تحمل کنی