2777
2789
عنوان

عمه های من همشون پسر داشتن ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 68 پست
اونا که نمیتونن پسراشونو بیارن خواشتگاریت خب پسراش به شنا علاقه نداشتن انتخاب دیگه ای داشتن دلیل نمی ...

دیپلم دارم میخوام بعد چند سال دوری از درس کنکور تجربی شرکت کنم چون تا حالا شانسمو تو کنکور امتحان نکردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیپلم دارم میخوام بعد چند سال دوری از درس کنکور تجربی شرکت کنم چون تا حالا شانسمو تو کنکور امتحان نک ...

ببین حتتتتتما اینکارو بکن این تنها لطفیه که میتونی در حق خودت بکنی

بشین بخون دانشگاه آزادم قبول‌شدی برو اصلا اشکال نداره

و بگو قصد دارز‌درس بخونی واست خواستگار نیارن

سطح خودتو میبری بالاتر

و کیس های زیادی میبینی 

خب شاید پسر عمه هات ازدواج فامیلی دوست نداشتن یا خودشون به کسی دیگه علاقه داشتن همون جور که شما حق انتخاب داری اونا هم دارن رک به عمه ات بگو من ازدواج سنتی قبول ندارم لطفا خواستگار برای من معرفی نکنین  

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
ای کاش قدرت شروع کردن و قبول شدن داشته باشم

تلاش کن حتما میتونی کار نشد نداره رو اعتماد بنفستم کار کن هر موقه خسته شدی به کار عمهات فکر کن که چگونه تحقیر کردن دباره انرژی میگیری

خواستگارایی که برام اووردن رو میگماونو گفتم که من درسم خیلی خوب بود ولی از ترم دو دوم دبیرستان درس ر ...

خب منم همینو میگم دانشگاه ازاد بد نیست که بهت اینطوری میگن تازه خیلیم گرونه.

بعدشم خواستگار بلخره میاد ممکنه سطح پایین باشه ولی تو نباید ناراحت بشی بعضیا خیلی اعتماد بنفس دارن😃

دارم وقتی خودشون پسر داشتن زشت نیست دخالت میکنن تو ازدواج من و خواستگاری بد برام میارن!!!؟؟؟

چ ربطی داشت

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

تلاش کن حتما میتونی کار نشد نداره رو اعتماد بنفستم کار کن هر موقه خسته شدی به کار عمهات فکر کن که چگ ...

همیشه آرزوی دندونپزشکی داشتم 

به نظرتون از الان تاکنکور ۱۴۰۵ میتونم بیارم با وضعیتی که دارم؟

دوست گلم قشنگ سبک سنگین کن الکی از رو ناچاری و نبود خواستگار خودتو یه وقت بدبخت نکنی حالا خدا میدونه من که بنده خدام ولی ممکنه شاید عمه هات خیرتو نخواهن که خواستگار سطح پایین معرفی میکنن که التماد به نفست بیاد پایین به کم تر از لیاقتت قانع شی  یه وقتی از اونا خوشبخت تر نشی چون برا دوست خودم مشابه این اتفاق افتاد چند سال پیش گفتم شایدم بنده خداها خیرت رو میخوان خدا میدونه