2777
2789
عنوان

شماره دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 64 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایناهمش حرفه الکیه من وردزبونمن این سوره ها ولی باطل که نشد هیچ بدترم شدهرسوره ای موکل داره و وفچقتی ...

دقیقا منم وضعیتم بدتر شد و بیماری های بدتری گرفتار شدم ..درواقع موکلین همون طلسم بیشتر بهم فشار اوردن

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
از کجا باید شماره پیدا کنم

منم هنوز پیدا نکردم کسیکه کارش خوب باشه وکلاه بردار نباشه

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
دقیقا منم وضعیتم بدتر شد و بیماری های بدتری گرفتار شدم ..درواقع موکلین همون طلسم بیشتر بهم فشار اورد ...

اره اره اصلا کاری میکنن که زندگیت سیاه بشه من به جنون رسیدم توجمع به قدری توسرم زر زرمیکردندیهوبلندمیگفتم اه بس کن خفه شو دیگه .رفتم پیش دعانویس باطل کردم

دیگه خیلی دارم اذیت میشم 

تو خواب همش دندونام بهم ساییده میشن اینقدر فشار روم هست که حتی یکی از دندون هام لب پر شده 

هر کاری میخوام کنم به مشکل میخورم یه جوری تو کارام گره افتاده که هیچ راه حلی براش پیدا نمیکنم همه دارن تردم میکنن واقعا خسته شدم 

اره اره اصلا کاری میکنن که زندگیت سیاه بشه من به جنون رسیدم توجمع به قدری توسرم زر زرمیکردندیهوبلندم ...

منم دقیقا...شما پیش کی باطل کردین؟

خب شما چیکار کردین ؟

عزیزم پیش دعا نویس نرو، همه دروغ میگن و دنبال کسب در امدن..من همین مشکل رو داشتم..یکی راهنماییم کرد، از طریق قران و نماز و اینجور چیزا درست شد..اصلا دنبال دعا نویس نرو کلی پول میگیرن اخرشم هیچی