2777
2789

فقط نگین چرا زود ازدواج کردی چون اگه تو زندگیم خدش بودم فکر ب ازدواج زود نمی‌رفت پس مجبور بودم.....

الان ۱۷ سالمه عقدیم ۳سالع هر بلایی سرم آورد خیانت با زن بزرگ تر از خودش مطلقه بود قبلا ‌.... هر غلطی کرد داغونم کرد منو افسرده کرد سر این کاراش خودکشی کردم چن بار 

بعد یسال اردیبهشت اومد واسع اشتی گفت آدم شدم قسم خورد اشغال من چون دوسش داشتم قبول کردم 

دوباره جدیدا هم بهم محل نمبزاست ....

من حسم میگفت حتما ی غلطی میکنه ..

دیشب جلو خانوادش گفت من بخاطر خودکشی این نمیتونم باهاش زندگی کنم 

منظورش طلاق بود دیگ من خیلییی وابستگی خیلییی دوسش دارم التماسش میکرذم برگشت گفت تو میترسی کسی نگیرتت افتادی دنبال من 

کل خانوادم میگن طلاق بگیر ازش بدردت نمیخوره 

بخدا خودشم بگیم قیافش خوشگل جذاب باشه نه اصلااااا چون کارشون قبلا املاکی بود بشدت چرب زبون بود الانم کارش عوض کردع‌‌..

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

حالم خیلییی بده دارم میمیرم از درد زجر میکشم 

حالم بده دارم می‌سوزم بخدا دیشب انقد حالم بد بود از شب دست چپم کلا رگش درد میکنه 

بهم بگین چیکار کنم من

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

این فرد لیاقت شمارو نداره جداشون و غصه نخور سعی کن درس بخونی و.. شاغل بشی و مستقل باشی

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا من انسان بدی نبودم شب تا صبح قرآن بالا سرمه کلی چله گرفته بودم قرآن نماز شب دعا 

باهمه خوب بودم 

ولی آخه چرا من

زودتر خودتو نجات بده از این آدمه سمی 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

ازدواج زوج وقتی هنور ی جو عقل تو مغزت نیست همین میشه

آره طلاق بگیر وگرنه بدبخت میشی

همچین ننداز گردن خدا بهت عقل داده ک ازش استفاده کنی حالا چله و قرآن بالاخره دلیل نمیشه ک😑😐

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

هفده سالته ببین به عنوان خواهر بزرگتر میگم برو طلاقت بگیر .بیا بشین سر درس و مشقت خودتو به یه جایی برسون مستقل شو دستت تو جیبت باشه چیزی که زیاده خواستگاری

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40