2777
2789
اسی تاپیکای دیگتو یه نگاهی انداختم زبونت تند و تیزه و حاضر جوابی همسرت هم در مقابل زبونت و رفتارهات ...

آفرین 

فکر می کنه طلاق بگیره اونا ناراحت میشن اونا هدف شون به هم زدن زندگی ایناست .

درد من فقط شوهرمه

حق با شماست ولی راهی که داری میری دشمن شاد کن میشی 

برای بچه ات بازی فکری بخر رفتی اونجا با بچه ات مشغول شو گاهی قلقلکش بده بچه ات بخنده به اونا هم اصلا نگاه نکن ببینن شاد وموفقی می سوزن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق با شماست ولی راهی که داری میری دشمن شاد کن میشی برای بچه ات بازی فکری بخر رفتی اونجا با بچه ات مش ...

همین کار و می کنم ولی از اینکه شوهرم دنبال اوناست می سوزم ولی تا خرداد تحمل می کنم بعد میرم

برو محضری که عقد کردی اونجا بگو سند ازدواجت گم شده یه برگه میده بعد با اون بگو میخوام مهریه رو اجرا بذارم توی اداره ثبت اون کاغذ میده محضریه 

میبری اداره اجرای ثبت ادرس هم بپرسی خود محضری میگه کجاست اونجا اگه اموالی داره توقیف میشه اگه نداره یه برگه میده میبری دفتر خدمات قضایی و اونجا مهریه از طریق دادگاه می‌ذاری اجرا 

لایک نکنید

عزیزم نمیدونم مشکلت چیه

ولی رویایی فکر نکن

بچه رو اولویت قرار بده

جدایی در صورتی خوبه که خونه کار حساب بانکی اوکی باشه بعد فقط به فکر خودت و محبت بچت باشی

اما اگر مالی ضعیفی بیخیال طلاق شو

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

همین کار و می کنم ولی از اینکه شوهرم دنبال اوناست می سوزم ولی تا خرداد تحمل می کنم بعد میرم

رو خودت کار کن دختر ، مردها رو میتونی باسیاست درست کنی تو شاد و شنگول باشی اونا وهمسرت راهی برای آزار واذیتت ندارن اصلا چرا نقطه ضعف نشون میدی بفهمن به گوشی حساسی فدای سرت که نگاه کنن سرت روبا بچه ات گرم کن 

از سامانه مسیر باید شروع کنی. بزن گوگل

اول مطالبه مهریه و نفقه و اجرت المثل

بعد درخواست طلاق

پزشک قانونی هم حتما برو

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

وای تا آخر تاپیک هات رو خوندم ..... چقدر قر میزنی سرم رفت . بخدا شوهرت فرشته س که تو رو تحمل کرده.... چرا به همه چی گیر میدی... بشین بچه هات بزرگ کن دیگه ...‌ سرت رو از زندگی دیگرون بکش بیرون و رو خودت تمرکز کن . باشگاه برو . کلاس برو . اگه دوست داری چطور به خودت برس. خود آرایی برو .... بیچاره دخترت که داره با طرز تفکر تو بزرگ میشه ... به نظرم شوهرت بیماری روانی نداره ... تو وضعت خراب تره.... اگه به خودت نیای نابود میشی

اول باید بری مهریت رو اجرا بذاری گلم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.