2777
2789
عنوان

دلم زندگی متاهلی میخواد 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 97 پست

خداییش برا دختر تنبل درس نخون حس فوق العاده ای هست. اما اگر دنبال سعادت و خوشبختی در آینده میگردی فقط و فقط دنبال مستقل شدن باش یه دختر قوی باش که رو پای خوشه و درآمد مستقل برا خودش داره حتی ناچیز.پس درست رو ادامه بده یا حرفه و هنری رو یاد بگیر. بعد از ازدواج میفهمی چقدر مهمه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی من اینجوری نیستم خب اصلا تحمل دیدن یه مرد با بیژامه که داره قرمه سبزی درست میکنه و ندارم

اتفاقا میخوام بفرستمش باشگاه اونم به غذای سالم و رژیمی عادتش بدم مثلا ناهار سینه مرغ گریل شده با بروکلی آبپز و نون فیبر بخوریم دیگه غذاهای چرب و چیلی ایرانی فقط وقتی مهمون بیاد سفارش بدیم بیارن

کاش تو اینجا بودی 💔

خداییش برا دختر تنبل درس نخون حس فوق العاده ای هست. اما اگر دنبال سعادت و خوشبختی در آینده میگردی فق ...

هم سرکارم و میرم هم ماهی ۱۸ تومن درامد دارم

ماشین هم با کمک پدرم خداروشکر دارم

چون دانشگاه نرفتم شدم تنبل؟ 🤣 

عالیه 🤣🤣

زندگی متاهلی اینجوری که از صبح بشور بساب بپز آخرهم میگن چرا خسته ای  حتی ساعت خواب و بیداریت دست خودت نیست حتی جای رفتن دست خودت نیست یه خدمات رسان بیست و چهار ساعته باید باشی  مهربون  تمیز  که انگار واسه خودت هیچ تایمی نداری 

❤❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد❤❤