2777
2789
عنوان

من همونم که گفتم به خواستگارم زنگ زدم نصف شبی

| مشاهده متن کامل بحث + 4355 بازدید | 121 پست

من و همسرم چهار سال دوست بودیم

جد و‌اباد من و‌میشناخت و سلام علیک داشت  و با پسر عمو و پسر داییام در ارتباط بود

یبار قهر بودیم چند روز 

منم برا اینکه بگم خواستگار دارم دیگ دارم ازدواج میکنم از پسر عموم خواستم بیاد مثلا حرف ازدواج بزنیم انگار تو اتاقیم  اومدن خواستگاری منم یهو دستم خورده زنگ همسرم زدم😅😅😅

همسرمم بعده ی رب زنگ زد پسر عموم گفت پاشو برو‌ خونتون 😂صداشو شناخته بود 

خیلی بد بود😅😅😅😅😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو برادر زاده یا خواهر زاده ای زنک زده داشتن میرفتن خونشون قرار بود باباشون بیاد دنبالش بچه اشتباهی داشت زنگ میزد چون اقا داره اول اسمتون اول مخاطب ها هستین ب شما زنگ زد متوحه شدیم قط کردیم شرمنده 

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
الان حوصله حرفاش نداری دو سال دیگه چجوری میخای تحمل کنی:/بزار بره

خب بزاره حداقل من نه بگم نه اون 🐥

بخدا بی حوصلگی نشون دادم ولی 2 ساعت و نیم طول کشید حرفاش 

بعدم اگه جوابش نه باید مامانش زنگ بزنه 

بخدا این چهار جلسه این چهارمین دفعه اس هی لفتش میده 

بین جلسه دوم و سوم 15 روز فاصله افتاد مگ من برگ چغندرم 

بگو برادر زاده یا خواهر زاده ای زنک زده داشتن میرفتن خونشون قرار بود باباشون بیاد دنبالش بچه اشتباهی ...

اووو چرا این همه باید توضیح بدم 

اینو نوشتم سلام صبح شمام بخير، بله ظاهرا تماس اشتباهی گرفته شده، معذرت میخوام

پختگی برای ازدواج چجوریه؟ 😢

اخه دختر خوب کسی که بعد۴جلسه دیدار هنوز ارتباط تلفنی باهات برقرار نکرده مشخصه نظرش منفی بوده وشایدم به اصرار بقیه حتی جلسات اهر اومده،نامختگی یعنی همین که حتی متوجه همین نشدی،یعنی میگی یه خواستگار دیگه،بایا یکم صبر داشته باش،بعد ساعت یک شب تک میزنی،کلا یه دور پیاما هنین جات بخون،ببین چقدر هنوز لحنت بچگانس،بخدا عجله ای نیست،فک کنم زیر۲۰باشی،وارد جامعه شو،درس،کار و...احتمالا خیلی پخته تر میشی

اووو چرا این همه باید توضیح بدم اینو نوشتم سلام صبح شمام بخير، بله ظاهرا تماس اشتباهی گرفته شده، معذ ...

خوبه .انشاله هر چی خیره برات پیش بیاد خاهر

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
خب بزاره حداقل من نه بگم نه اون 🐥بخدا بی حوصلگی نشون دادم ولی 2 ساعت و نیم طول کشید حرفاش بعدم اگه ...

بگو لطف کنید اگه جوابتون منفیه اطلاع بدین، نمیتونیم بیشتر از این منتظر جواب شما باشیم