2777
2789

یه بیماری ای چندساله دارم هرچی دکتر رفتم علتش مشخص نشد خوبم نشد در حالیکه این بیماری واسه خیلیای دیگه درمان میشه،

چجوری مطمئن شم این کفاره گناهانمه؟

هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون‌ میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید هم امتحانت هست ببینه چقدر با وجود بیماری هم خدا رو دوست داری و باهاش میمونی

آخه من ۱۵ ساله بودم که دچارش شدم،خدا چرا باید یه نوجوون ۱۵ ساله رو امتحان کنه☹️

هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون‌ میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!

هیپنوتیرم

نه منظورم اینه چجوری از خدا بپرسم که این بیماری رو بخاطر گناهانم دادی یا نه

منم این چند وقت متاسفانه این فکر افتاده توی سرم

الان این افکار، به خاطر فشاریه که رومونه 

و الا چه برا گناه باشه چه نه، ذات دنیا توش رنج داره، حتی لذتاش هم با درد همراهه

این دوره رو بگذرون فقط 

اینو به خودمم میگم 

من چه بفهمم برای چی هست چه نیست باید استغفار کنم چون در هرصورت به خاطر جهلم یا امید زیادم و محاسبات غلطم قطعا گناه میکنم طی روز حتی اگه چندسال بعد بفهمم گناه بوده

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
منم این چند وقت متاسفانه این فکر افتاده توی سرمالان این افکار، به خاطر فشاریه که رومونه و الا چه برا ...

👌🏼👌🏼👌🏼

نوجون ۱۵ ساله چه گناهی داره که بخواد تاوان بده؟

هیچ چیزی تو این دنیا براساس عدالت نیست 

دنبال دلیلش نگرد عزیزم 

من این راهو رفتم

ولی عدالتی وجود نداره

مادر 
نوجون ۱۵ ساله چه گناهی داره که بخواد تاوان بده؟هیچ چیزی تو این دنیا براساس عدالت نیست دنبال دلیلش نگ ...

میدونی من مادرم از بچگی من یکی رو دوست نداشت و خیلی اذیتم میکرد درحالیکه یه دختر مظلوم بی زبون مثبت درسخون بودم،بعد منم بخاطر اذیتاش عصبی میشدم و برا اینکه آروم شم بهش بی احترامی میکردم،میگم شاید بخاطر اونه

خدا نمی‌خواسته بیمار بشی 

علل و عواملی داشته بیماریت.

ضمن اینکه سلامتی هم امتحان است 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

بیماری برای مومن پاک کننده گناهان است. شما چون مومن هستی برای شما خیر است

مومن که نیستم متاسفانه، مسلمونم