2777
2789

واییی خیلی تمرکزم بدههه خیلیییی،adhdدارم برا همونه،ولی دارو نمیخورم،واییی از کلاس اول همینجور بودم،هرکار کردم درست نشدم خانوادمم تمیزارن قرص بخورم...تمرکزم خیلیی بدههه،الان امتحانو کااامل بلدم،اما برم سر جلسه بشینم تمرکزم یه جوری بهم میریزه که هیچیییییی یادم نیست....امتحان ریاضی تمرکز میخواااااد،من ندارممممم وایییی

این از بی تمرکزی

انقدم استرسیمممم،خیلییییی شدید،یعنی قشنک سرجلسه امتحان میمیرم و زنده میشم،هزاررر رتا قرص با خودم میبرم سر جلسه،آخرشم نمیشه،استرسه تموم نمیشه‌.‌..یعنی بخدا یه جوری استرس دارم که اسممو یادم میره،از رو کارت ورود به جلسه نگاه میکنم...

اینم از استرس

حالا من چحور امتحان ریاضی بدمممم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اعههه خودمو پیدا کردمممم منم تو ام راسیتش و دارم گند میزنم به زندگیم از بچگیم همین بودم دقیقا داستان منه همین چیزی که گفتی امتحانم دارم تازه بخاطر AdHd امم نتونستم چندین شبه تا صبح بخوابم 😀😀

خیلیم ام بی نظممم

من خودمم مثل تو بودم

اگه واقعا قرص نیاز داری مصرف کن چون من فقط اون کمکم کرد

ولی حتما با پزشک و روان‌شناس مشورت کن تا بتونی منبع استرس رو پیدا کنی

من منبع اصلی استرسم خانوادم بودن که الان دیگه اوکی شد

روند درمانش زمان بره

دختر منم مشکل شما رو داره 

ببین چند تا تمرین هست روزانه انجام بده بهتر میشی اللن هر چی کردم عکس بذارم  نشد فردا تکم کن بذارم برات 

دختر من با روانکاو انجام میداد خیلی بهتر شد 

چند تا کتاب هست تمرین داده برای عدم تمرکز انها رو باید روزانه انجام بدی بگو اسمش برات بذارم حتما 

برای استرس صبح امتحان فقط پرانول ۱۰ بخور نیم ساعت قبل امتحان 

قرص فوکوس کیدز یک ویتامین هست اونم کمک میکنه برای تمرکز 

خلاصه اینکه خودت میتونی کمک خودت بکنی

فعلا امضا ندارم
والا من میخوام مصرف کنم،اما نمیزارن

بخدا فک میکنن تریاکه البته به این نتیجه‌ رسیدن اگه منم مصرف نکنم بیشتر گند میخوره یه زندگیم یه جا می‌خوام برم خیلی طول میکشه تا اماده شم همش دیر میکنم وسایلامو یادم میره کجا گذاشتم مدام