ghggggg مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 560 عنوان استرس جهیزیه 314 بازدید | 41 پست تقریبا چیزای اصلی رو کامل گرفتم ولی یه چیزایی مونده توروخدا بیاید راهنمایی کنید 1403/10/17 | 05:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghggggg مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 560 همه چی گرفتیم اما نگرانم یه چیزایی مونده و فقط ۲۰ میلیون پول برام مونده با خودم میگم انقد هزینه کردم حالا برا اینا نباشه زشته
ghggggg مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 560 مثلا لگن مونده کفگیر ملاقه و قاشق چنگال برا مهمون سرویس چینی و دم دستی بانکه حبوبات سرویس بهداشتیلیوان چای و سینی و قندون پارچ و لیوان
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 8200 چیا خریدی چیا موندهمنم عقدم من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 8200 مثلا لگن مونده کفگیر ملاقه و قاشق چنگال برا مهمون سرویس چینی و دم دستی بانکه حبوبات سرویس بهداشتیلیو ... اینا پولی نمیشهاگ ب حرفم گوش کنی سرویس قاشق چنگالتو فله ای بگیریجداگونه ی جعبه براش بگیریسرویس چینی کمش ب درد نخوره اگ زیاد میتونی بگیر اگ نه همون همرو ارکوپال بگیر من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟
ghggggg مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 560 اینا پولی نمیشهاگ ب حرفم گوش کنی سرویس قاشق چنگالتو فله ای بگیریجداگونه ی جعبه براش بگیریسرویس چینی ... بنظرت ۱۸ نفره چقدر میشه
ghggggg مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 560 میشه راهنماییم کنید ای کاش میشد یه کار مجازی ادمینی چیزی انجام بدم یکم پول بیاد
ghggggg مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 560 چیا خریدی چیا موندهمنم عقدم عزمزمه بسلامتی شما کامل گرفتی والا ما همه چی گرفتیم ولی چون اولویت با وسایل کوچیک خونه بود اینا از قلم افتاد
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 8200 بنظرت ۱۸ نفره چقدر میشه زیادمدلای ک قشنگه گرونتره من همرو ارکوپال گرفتمولی خوشگلن راصیمالبته خریدای من برمیگرده ب ۱۴۰۰ک عقد بودمجداشدم توعقدولی کمو کسریامو دارم توعقد فعلیم میخرم باز گروننامروز مثلا سفرع خریدم برا مهمون دوتا خانواده ۴متر۶۰۰دادم من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 8200 عزمزمه بسلامتی شما کامل گرفتی والا ما همه چی گرفتیم ولی چون اولویت با وسایل کوچیک خونه بود اینا از ق ... داماد چیا عهده داره من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟
ghggggg مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 560 زیادمدلای ک قشنگه گرونتره من همرو ارکوپال گرفتمولی خوشگلن راصیمالبته خریدای من برمیگرده ب ۱۴۰۰ک عقد ... وای عزیزم چه زیاد من یه بار مصرف ترجیح میدم
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 8200 وای عزیزم چه زیاد من یه بار مصرف ترجیح میدم اخه برا دوتاخانواده یبار مصرف یجور میاد بنظرمخصوصا ترکیم حرف بازنمیگم منم سماهه عقدمولی نمیگیره شما سالمی کاملا؟شوهرم دیوانه وار عاشق بچسخیلی میترسم من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟
golgoliiii5iii عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 4955 یکبار مصرف واقعا قشنگ نیست به نظرم بی احترامی هست هم به مهمون هم به طبیعتچینی زرین ببین چنده سرویس ۱۸ نفره اشخوشبخت بشید برای بخت منم دعا کنید