شیدای_تابستون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 926 عنوان از دندون درد دارم میمیرم 357 بازدید | 74 پست ۱ هفتس عصب کشی کردم یهو از درد شدید پریدم دارم میمیرم چیکار کنم مادر 1403/10/17 | 04:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 3970 منم کلی خراب دارم چندین ساله با درد سر کردم حالا دوتا کیست لثه هم دارم😓😓😮💨😮💨😮💨از دیروز صبح هیچی نخوردم از درد و غصهکاش میمیردم جلو چشم بچه هام گریه نمیکردم😓😓 مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
مامانمهناخانوم عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 8262 سیگار عنبر نسا تو بارداری که نمیتونستم دارو بخورم این منو نجات داد البته من گوشم خیلی درد میکرد شوهرم میکشید فوت میکرد گوشم
شیدای_تابستون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 926 مسکن بخور خوردم تا اثر کنه مردم از دردش خوب بود یهو انگار میخواد کنده بشه مادر
شیدای_تابستون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 926 منم کلی خراب دارم چندین ساله با درد سر کردم حالا دوتا کیست لثه هم دارم😓😓😮💨😮💨😮💨از دیروز صب ... الهی بگردم برات به خاطر شرلیط مالی درست نمیکنی؟خیلی گرونه لعنتی مال منم ۱ سال درد داشتدقیقا کیست داشت زیر دندونمبعد ۱ سال درست کردم الانم اینه مادر
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 3970 الهی بگردم برات به خاطر شرلیط مالی درست نمیکنی؟خیلی گرونه لعنتی مال منم ۱ سال درد داشتدقیقا کیست داش ... کیستشو چکار کردی؟اوهوم وضعمون خوب نیست😓نمیشه اصلا رفت دندونپزشکی وضعیت دندونام افتضاحه 😔 مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
شیدای_تابستون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 926 سیگار عنبر نسا تو بارداری که نمیتونستم دارو بخورم این منو نجات داد البته من گوشم خیلی درد میکرد شوهر ... هیچ کدومو نداریم تو خونمون الان واقعا دارم میمیرم مادر
مامانمهناخانوم عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 8262 هیچ کدومو نداریم تو خونمون الان واقعا دارم میمیرم کیسه آبگرم یا حوله داغ شده یا برو حموم آبگرم
شیدای_تابستون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 926 کیستشو چکار کردی؟اوهوم وضعمون خوب نیست😓نمیشه اصلا رفت دندونپزشکی وضعیت دندونام افتضاحه 😔 خب فدات شم نمیتونی جای دولتی پیدا کنی ؟درمانگاه های خیریه هم با مبلغ پایین تر انجام میدنبیمه داری؟یه دندون دیگم هم کیست داشت پارسال مثل اینعصب کشی میکنه و مواد ضدعفونی اینا میزنه که کیست زیرش جمع بشه به مرور تو ۶ماه قبلیه جمع شد مادر
شیدای_تابستون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 926 کیسه آبگرم یا حوله داغ شده یا برو حموم آبگرم واای الان میزارم مرسی مادر
silvermoonn عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 10544 خوردم تا اثر کنه مردم از دردش خوب بود یهو انگار میخواد کنده بشه برو دکتر کلا درد دندون بی دلیل نیست - خودت باش؛ جهان اصالت را مےستاید!✨️
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 3970 خب فدات شم نمیتونی جای دولتی پیدا کنی ؟درمانگاه های خیریه هم با مبلغ پایین تر انجام میدنبیمه داری؟یه ... عزیزم بیشتر دندونام سوراخ و شسکته شدن نصفه نیمه... اینارو جای دولتی حتی نمیکشه چه برسه درست کننن بیمه سلامت دارم جایی قبول نمیکنن.. مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
khanomjan_22 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 705 خوردم تا اثر کنه مردم از دردش خوب بود یهو انگار میخواد کنده بشه ی ذره استامینوفن بزار رو دندونت یا اگ الفن داری الفن بخور ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید