2777
2789
عنوان

چرا گروهای نی نی سایت تداوم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 67 پست

چقدر فـیلتر نا امنی دارن 🙄😂

من علاقه به مزاحمت و اینجور جسارتا رو ندارم...

ولی امروزه با هوش مصنوعی راحت میشه هر صدایی و ویسیو داد پس مواظب باشید و فـیلتر قوی تری بذارید 😁

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا یه خانومی بود اصرار که گروه تشکیل بدین من دارم رایگان زبان یاد میدمما گروهو جمع کردیم روز اول ا ...

😂😂😂😂😂😅😅😅😅😅

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

حالا یه خانومی بود اصرار که گروه تشکیل بدین من دارم رایگان زبان یاد میدمما گروهو جمع کردیم روز اول ا ...

عالی بودی😂😂😂😂😂😂

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

منم لفت دادم الان😐😑😂اخه ادمینم کرده بودن واسه همین روم نمیشد

ادمینت کردن نمک گیر شدی 🤣

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

حوصلع تونو نداشته🥲🤭😅😅😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻