2777
2789

سلام.

نظر شما؟

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه از سریالای صدا سیما چه توقعی داری 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بد نبود من ک دوست داشتم فقط ملکا بنظرم خیلی خر بود 😐

یه شخصیت تخیلی و دست نیافتنی

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

دیگه از سریالای صدا سیما چه توقعی داری

خیلیاش عالی بودن:

خواب و بیدار، فکر پلید، مختارنامه و سایر سریال های تاریخی دیگه ، 

فوتبالیست ها   

آخری مزاح بود

یه شخصیت تخیلی و دست نیافتنی

فک کن پاشی بری جشن ازدواج همسرت که بهت خیانت کرده بعدم خودتو بندازی جلو ماشینی که میخواد همسر سابق و اون زن که بهت خیانت کردن 😫😫این کارگردانش یا نویسنده بر اساس فیلم نامه های ترکی نوشتن ؟؟؟

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
از فیلم سریال که غمگین باشه خوشم نمیاد...کمدی بایدببینم تو این اوضاع بد اقتصادی از مشکلاتمون فراموش ...

با الله باش بقیه رو ول کن

من آنقدر که ناراحت بی نمازی و بزی حجابی و بی ایمانی برخی مردم میشم قیمت طلا و دلار برام مهم نیست