تامیلاام مدیر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1181 عنوان بنظرتون الان بخوابم یا نهههه🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 29 پست ساعت 5ونیم باید پاشمامتحان زبان دارم خوندم ولی خیلی مسلط نیستمبخوابم یا بخونم؟ !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤ 1403/10/17 | 03:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تامیلاام مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1181 😁😁 پس بخواب جدی؟ 🥲😂 !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
donyabano عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 1511 بخوابم دیگه زودتر نمیتونم پاشم من وقتی امتحان داشتم حتی اگه شده نیم ساعت هم میخوابیدم که مغزم آروم بشه حتی اگه خوابم نمیرفتم دراز میکشیدم چشمامو میبستم ولی حتمااا مرور کن
mwmwm عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1034 بیا نخوابیم 🥲😂 والا بگی بخوابیم هم باز من نمیخوابم برو تاپیک اخرمو جواب بده اول کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
poiuytd عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 409 جدی؟ 🥲😂 پمنم دیروز امتحان زبان داشتم بزور یک دور خوندمولی اگه نخوندی دیگه فکر نکن چون چیزی درست نمیشهولی سعی کن بخاطره خراب کردن این امتحان ارادت بره بالا تر بقیه جبران کنی
lotfanbebakhshid عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 96 برو یه ساعت بخواب اگه خوابت میاد ولی خواب نمونی MICH
تامیلاام مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1181 پمنم دیروز امتحان زبان داشتم بزور یک دور خوندمولی اگه نخوندی دیگه فکر نکن چون چیزی درست نمیشهولی سعی ... چشمزبان چندم؟ !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
تامیلاام مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1181 برو یه ساعت بخواب اگه خوابت میاد ولی خواب نمونی خوابم نمیاد اخه !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
تامیلاام مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1181 افرین زبان گرامر ۱ ینی دهم؟ چطور بود امتحان؟ !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
lotfanbebakhshid عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 96 خوابم نمیاد اخه پس اینجا وقتتو تلف نکن برو یا بخواب یا بخون امتحانت صبحه ؟ MICH
تامیلاام مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1181 پس اینجا وقتتو تلف نکن برو یا بخواب یا بخون امتحانت صبحه ؟ بله ساعت 6و نیم باید برم !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
آسود عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 32 اخه امتحان قبلی نخوابیدم تا صب از روزای دیگه ام سرحال تر بودم😂😂😂 عه پس حله ، بخون یه دور دیگه😂 من خودم اینطوریم بیدار میموندم سرگیجه میگرفتم سر جلسه ولی اگه اوکی هستی برو بخون مسلط بشی قشنگ خیالت راحت بشه ، موفق باشی❤️
تامیلاام مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1181 عه پس حله ، بخون یه دور دیگه😂 من خودم اینطوریم بیدار میموندم سرگیجه میگرفتم سر جلسه ولی اگه اوکی هس ... 🥲😂چشم ممنونم💚 !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤