2777
2789
عنوان

شوهرم الان اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3940 بازدید | 167 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی حاضرم قسم بخورم همین رفتارارو میکنه ک برم خونه پدرم و خودشو از خرج ما و بچه ها و خونه خلاص کنه ...

خب بره ارزش اینو داره مثل بختک زندگیتو سیاه کرده بزار جلو چشمت نباشه 

باورکن اینجور مردا هیچشون نمیشه منتظر مرگش نباش

ببین مثلا برنامه بزاری که فردا بریم خونه مادرم پس فردا خونه خواهر شوهر روز بعد مثلا مادرشوهر و دعوت ...

ن الان خانوادشو دعوت کنم باز این نمیاد شاید واس سیر کردن شکمش بیاد ولی اهمیت نداره براش کی میاد کی نمیاد همه اقوامش هم شناختنش بدشون میاد از این میگن سرمون زیر کرد

نگران بچه هاتم عزیزم حالا خوبه معتاد به مشروب و مواد نیست یا زن باز نیست

نفرستادمشون سرویسشون ایفون خونه زد خچدش بیدارژشد گف شما برین من میرسونم 

اومد پیش من گف چته این چ رفتاراییه گفتم چیه نمیپسندی عین خودتم دگ وقتی خونه زندگی زن بچت برات بی اهمیته برای من صدهزار بار بی اهمیته بچه هات مهمن غلط کردی قمار بازی میکنی تا صبح نمیای روپیشونی من نوشته حمال وقتی شوهرم انقد بی غیرته بشینم براتون حمالی کنم؟گف بسه بسه مگ چیکارت کردم....اصن ب هیجاش نیس گردن نمیگیره کاری ک کرده رو گفتم فقط ی بار دگ بشین قمار بازی و شب نشینی ب ناموسم قسم با مامور نیام بالاسرت دخدر پدرم نیستم میگ خ ایه نداری برای اون کار میکشمت و فلان بلان گفتم تو انقد بی غیرتی صبح تاشب خونه نمیایی ک با زبون بی زبونی داری بهم میگی برو با مردا دوستی کن برات شوهری کنن لال شد

نگران بچه هاتم عزیزم حالا خوبه معتاد به مشروب و مواد نیست یا زن باز نیست

زن بازیشو کرد پولش داره پای قمار میره نمیتونم زن بازیشو ثابت کنم مشروبم زیاد میخورع گفتم ک ی یکی دوساله کلا از این رو ب اون شده 

خب بره ارزش اینو داره مثل بختک زندگیتو سیاه کرده بزار جلو چشمت نباشه باورکن اینجور مردا هیچشون نمیشه ...

ضاره این زنی میخاد ب رفت امدش تو نگم بعد من بهترینم منم میگم طلاقم بده عرضه نداره بحثمون بالا میگیره میگه من خفه میشم تو از حدت نگذره میکشمت بنظرت انسانه این؟

اره هیچیش نمیشه خدایی دو س بار شدید تصادف کرد تو جاده ماشین داغون شد این ی خش نیفتاد بدنش

ولش کن داری خودت انقد اذیت میکنی که چی انقدرم قرص اینا نخور خواب ولش کن خودش بیاد یوگا اینا برو واسه ...

میخام باشگاه ثبت نام کنم 

قرص نخورم باید بمیرم میگرن دارم ب هیشکی دردمو نمیتونم بگم له شدم ور ور دوتا بچه روش 

اخ ک حرف حساب زدی نه من کاری ب رفیقس ندارم ی روز زنک ب شوهرم زده بودم صبح رفته بود ۲شب هم نیومده بود ...

پوووففف 

شرایطت بده 

بشین دودوتا چخارتا کن ببین چی به نفع خودتو بچهاته 

مراقب سلامتیت باش میبینی بااین همه حرصو جوش سکته میکنیا 

هیچکسم نی سراغتوبگیره 

اگه شرایط داری برو پیش رولنپزشک حداقل برااعصابتو افکارخودکشیت دارو بخور اگه میخوای بمونی

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

انقد احتیاج دارم بغل کسی گریه کنم زار بزنم ی یاعت فقط بدون قرص بخابم یادمه شورای حل اختلاف من یکسره ...

قبول دارم 

بازم میگم کاملا درکت میکنم 

مافقط داریم میشیم مهره سوخته پس حواست باشه دارو درمانی کن ازپانیفتی 

یابرو دیگه چی میخوای تواین زندگی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ضاره این زنی میخاد ب رفت امدش تو نگم بعد من بهترینم منم میگم طلاقم بده عرضه نداره بحثمون بالا میگیره ...

کاش میدونستم وقتی بهشون میگی این کارو بکن چرا لج میکنن به یه ورشونم نیست

میخام باشگاه ثبت نام کنم قرص نخورم باید بمیرم میگرن دارم ب هیشکی دردمو نمیتونم بگم له شدم ور ور دوتا ...

اره به خودت برس یه جوری باشه انقدر با شرف و ابرو زندگیتو بگذرون که بعد چند سال خودت به خودت افتخار بکنی