2777
2789
عنوان

زنگ زدن مادرشوهرم اکی هست یا نه

106 بازدید | 13 پست

زنگ میزنه شوهرم بیا اینجا خواهرات و زن داداشات و خالت و دخترخالت اومدن حرف بزنیم 

بنظرتون چه حرفی داره شوهرم این وسط و خاله زنک بازی نیست

وقتی هم میره مادرشوهرم میگه چیز فلان عروس بزرگتر شده یعنی چی اخه

خب ما حالت عادی سعی میکنیم هفته ای یه بار بریم دیدنشون 

من بعد چندمین بار ،گفتم نمیخواد بری دیگه ،حالا مادرشوهرم میگه تو از فامیل پسرمو جدا کردی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در مورد اندام عروس ها صحبت میکنه با پسرش😑😑

چقدر بیشعوره 

نخودمم حدس زدم ولی بعدش ڭفتم کدوم مادری میاد درمورد اندان خصوصی ی زن با پسرش حرف بزنه

وای اینقد حرصم گرفته 

قشنگ انگار میخاره زنیکه

چقدر بیشعوره نخودمم حدس زدم ولی بعدش ڭفتم کدوم مادری میاد درمورد اندان خصوصی ی زن با پسرش حرف بزنهوا ...

منم متوجه حرکاتش نیستم و من خجالت میکشم جای اون 

نمدونم دقیقا چیکار کنم 

زنگ میزنه پسرش بره پیشش این چرتارو بگه ،انگار کار و زندگی نداره

منم متوجه حرکاتش نیستم و من خجالت میکشم جای اون نمدونم دقیقا چیکار کنم زنگ میزنه پسرش بره پیشش این چ ...

نزار شوهرت بره ،یا به شوهرت بگو وقتی از این صحبت‌ها میشه به مادره بگه از این حرفها جلوم نزن،حتما شوهرت هیچی نمیگه یا میخنده مادره هم برای خودشیرینی بیشتر این حرفها و میزنه.

با شوهرت صحبت کن از طریق شوهرت جلو این حرفها و بگیر،بلاخره وقتی اسم کسی رو میارن وقتی روبرو میشن چشم هیزیشون روشن میشه مرد هستن دیگه😐

نزار شوهرت بره ،یا به شوهرت بگو وقتی از این صحبت‌ها میشه به مادره بگه از این حرفها جلوم نزن،حتما شوه ...

اره میخنده 

کلا یکی از سرگرمی هاشون مادرشوهرم و خواهرشوهرم در مورد اندام هر خانومی صحبت کردن 

مثلا تو خیابون یه بار رفتیم خرید به هم اشاره میکردن و میخندیدن

اره میخنده کلا یکی از سرگرمی هاشون مادرشوهرم و خواهرشوهرم در مورد اندام هر خانومی صحبت کردن مثلا تو ...

خب شما میتونید همسرت رو درست کنی،بگو بهش بگه دیگه بدم میاد از این حرفها وقتی مادره میگه اون نخنده عکس العمل نشون نده،بهش بگو با این کارت آرامش من رو بهم میزنی