2777
2789
عنوان

دکتر قلب بیاین ببینین چی گفتتتت

101 بازدید | 10 پست

بچها مامانمو چن روز پیش قلبش درد بود بردیم دکتر قلب اکو کرد یهو گف رگات کرفته و داری میمیری و... دارو داد و شروع کردیم به مصرف ولی سردرداش کم نشد بیشتر شد فشارشم اومده بود روی ۹

امروز بردمش یه دکتر قلب دیگه ک میگن عالیه 

اکو انجام داد گف اصلا مشکلی نداره فقط یکم قلبش خون پس میزنه 

گف اصلا با یبار اکو مشخص نمیشه همچین چیزی فقط باید رف عکس رنگی و اون دکتر الکی گفته

گفت داروهایی هم که داده خیلی سنگینه و افت شار داره

خلاصه گف قطش کن و مشکلش استرس و اعصابشه 

بنظرتون درسته؟ ینی دستگا اکوشون درست نشون میده؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای تقویت قلب مادرتون میوه به و سیب حتما تو برنامه غذاییشون باشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

عزیزم ممکنه قبلی اشتباه نشون داده باشه و به نظرم با اکو نمیشه مسدود شدن عروق رو تشخیص داد درست گفته عکس رنگی لازمه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
این دکتره میگن خیلی خوبه گف همش فشار عصبیه گف برا رگ فقط باید رف عکس رنگی که ۴ ملیون میشه و ما حتی ۱ ...

درخپاستدوستی مو قبول کن

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂