2777
2789

میدونم زنش نیس حالا بالاخره مادر بچه هاش!!یعنی هیچکسی رو مثل این ندیدم اینجور رفتار کنه و اینجوری از طریق زیبایی بدنش خودشو به رخ بکشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه آدم ها چیزای خوبشون میذارن داخل ویترین .‌‌‌.... نمایش دادن یا هرجی حالا ......

صورتش هم قشنگه خوبه ولی مثلا زن مسی هم خوش چهره و با وقاره و میدونه کجا چی بپوشه

خب کلی براش تلاش کرده شایدم پروتز باشه ولی هرچی هست حس میکنم زیادی داره شورشو در میاره

اخه ما چیکار داریم عزیزم بلانسبت شما به ما چه 

هر کی هرجور دوست داره زندگی میکنه 

مگه فداتشم اسیبی به منو شما میزنه؟

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
صورتش هم قشنگه خوبه ولی مثلا زن مسی هم خوش چهره و با وقاره و میدونه کجا چی بپوشه

شرایطابا هم فرق دارن مسی هم اخلاقش مثل رونالدو نیست رونالدو شر وشور و شیطنتش بیشتره دیگه جورجی هم یه کاری مبکنه که  جلو رونالدو تو چشم باشه مسی از قبل عاشق زنش بوده و در هر شکل که زنش قرار بگیره همونطور دوسش داره

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

هر کسی ارزش هایی داره، این خانم هم همین بدنش ارزشش هست و استفاده میکنه. دقت کردم اونایی که ذاتا ژنتیکی خوش اندام و زیبا هستن خودشون رو نمی پوشونن. فکر کنم ما تو یک دنیای متفاوت با اون زن ها زندگی می کنیم.

خلاصه این که تو ذاتشه. 

ردم واقعاً