2777
2789
عنوان

چرا تا الان بیداری❓️🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 79 پست
از باسلام بگیر چه ادویه ای میخوای برا چه غذایی

ادویه زیرخاکی اسم دیگه اش ادویه اجدادی هست

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
مرسی عزیزم انشالله غم نبینی

قربونت گلم همچنین

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نگه گاهی گریه لازمه مهم نیس چون همه میگن مرد گریه نمیکنه خودت داغون کنی گاهی باید خیلی چیزا رو ...

بله

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
چیه عزیز

ترکیبی از 60 گیاه که میشه ادویه زیرخاکی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

با اجازه اسی

دوستان میگم من چندتا برنامه ارز دیجیتال نصب کردم به پیشنهاد دوستم از بازار همه جا هم تبلیغش هست 

و کدمعرفشو زدم پاداش بهم داده شد ولی هیچ نوع خرید و فروشی نکردم فقط اون هدیه کد معرفو برداشت زدم 

من نگرانم کلاهبرداری در کار نباشه اما قبلش تحقیق کردم دیدم مشکلی نیس ولی بازم گفتم بپرسم؟

با اجازه اسیدوستان میگم من چندتا برنامه ارز دیجیتال نصب کردم به پیشنهاد دوستم از بازار همه جا هم تبل ...

پولت رو تو این کارا نذار عزیزم 

همه ش استرسه 

من به سرمایه گذاری برکت دادم ، با پولت کار میکنن ، سر موعد سود و اصل رو بهت واریز میکنن. خیلی هم خیر و برکت داره 

مرنج و مرنجان
پولت رو تو این کارا نذار عزیزم همه ش استرسه من به سرمایه گذاری برکت دادم ، با پولت کار میکنن ، سر مو ...

پول نذاشتم که فقط اون پول کدمعرفو برداشتم زدم اصلا توش معامله انجام ندادم چون مث دوستم تجربه ندارم نخاستم واردش بشم