همیشه خیانت میکرد هیچ وقت پشیمون نبود دست از پا درازتر بود و منو آشتی میداد اما ایندفعه بدجور پشیمون بود مث چییی توبه کرد من گفتم اخه تو هرکار میکنی کوچک تمرین غلط من خبر میشم چرا بازم ادامه میدی میگ دیگ نمیدم خدا دوستم ک تو خبر سدی جای دیگ آبروم نرفت و فلاااااان خیلی پشیمونه ب قول خودش خیلی مغروره شوهرم تا حالا از این حرفا نمیزده اصن میدونم توبه گرگ مرگه حالا قرار بود ک ما
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
میخرم حتی شده تکه کوچیک طلاهم جوری نکردن ک یکی بتونه ی چیز بخره
لعنت بهشون ولی سعی کن جمع کنی پشتوانه ای واسه خودتو پسرته..اگه شرایطشو داره برید جنوبی جایی مسافرت..بگو رمز گوشیش رو برداره یا اصلا بگو یه مدت برنامه های اجتماعیش رو پاک کنه
لعنت بهشون ولی سعی کن جمع کنی پشتوانه ای واسه خودتو پسرته..اگه شرایطشو داره برید جنوبی جایی مسافرت.. ...
خودش چندبار گف اصن میخوام جمع کنم اینستا همه چی از دلم رفته . ولی دروغ میگه گف هر موقع خواستم گوشی بده قبول کرد عکس پسرمم گذاشتم اینستاش تا بفهمم خانواده داره اصن عکس بچم نمیداشت هیچ وقت فقط عکس خودش ماشینش جاهایی ک میرفت میزاش