2777
2789
الهی دورش بگردم😂🥹می‌خواسته از مامانش دفاع کنه اما همه چیو بدتر کرده

اره عزیزم بچست دیگه خب چیکارش کنم رو منم حساسه. شایدم رو سوخی زده اصلا نمیدونم بعدش گفتم چرا زدی گفت بابا رو دوست ندارم. فکر کرد داره منو اذیت میکنه حالا هم شوهرم رفت جدا خوابید با من قهر کرد. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا خندم گرفت🥲😂

اشکال نداره گوگولی دلش خواسته از مامانش حمایت کنه

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

برای چی بچتو دعوا کردی😐

باعرض معذرت ب عنوان مادر دوتا بچه نباید بگم اما من طرفدار

بچه ام مگه تو گفتی بزنه صداش میخواست نبره بالا😅😁

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخمل نازم منو داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم 😘😍

متوجه نشدم بچه کدومشون بود؟

بچه استارتر زده توی گوش شوهرش چون فکر کرده داره باهاش دعوا میکنه میخواسته از مامانش دفاع کنه 😂

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بگردم برای اون بچهکاش شما دعواش نمیکردی لااقل با مهربونی میگفتی اشتباه بود کارش

خب چیکار کنم دعوا هم نکنم اون طلبکارم میشه منم حدس میزنم بچه سر من حساس بود قاطی کرد فکر کرد باباش داره سرم داد میزنه یا اذیتم میکنه که واقعا هم دم به ثانیه اذیت میکنه. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
اره عزیزم بچست دیگه خب چیکارش کنم رو منم حساسه. شایدم رو سوخی زده اصلا نمیدونم بعدش گفتم چرا زدی گفت ...

نه عزیزم درسته که کارش خوب نبوده اما خب بچه هست...بهش تذکر بده اما باهاش دعوا نکن و بهش بگو که مامان باباها خودشون باید مشکلاتشون رو برطرف کنن و بابا داشت باهام شوخی میکرد اگه رفتارش جدی بود که خودم از خودم دفاع میکردم

کار شوهرتون اشتباه بوده که جلوی بچه حرف زشتی زده

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

پسر منم همینطوره

بعضی وقتها شوهرم به شوخی یه کاری کنه صدام درآد،پسرم میاد میزنتش.شوهرمم دعواش میکنه.بمیرم براش

هرچه به پسرم میگم مامان ،بابا منو دوست داره داریم باهم شوخی میکنیم،بازم تا صدام درآد هرجا باشه خودشو میرسونه.

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

برای چی بچتو دعوا کردی😐باعرض معذرت ب عنوان مادر دوتا بچه نباید بگم اما من طرفداربچه ام مگه تو گفتی ...

خب توپیده به من میگه تقصیر توعه بچه رومن دست بلند میکنه من احترامی ندارم خب اخه به من چه.