اومده بود رو تخت داشتیم حرف میزدیم یهو بچم که سه سال و نیمه زد تو گوش شوهرم سفت(اخه شوهرم صداشو برام بالا برد رو شوخی اون فکر کرد داریم دعوا میکنیم) منم ناراحت شدم و بچمونو دعوا کردم اما شوهرم بلند شد و فحش داد گفت فلانم تو این زندگی و تو باید من احترام نذاشتی که بچه اینه و با من قهر کرد رفت تو هال.
منم کلی بچه رو دعوا کردم اخه پیش بینی نشده بود این بچه تره با من قهر کرد.
من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
هههه همه فکر کردن پسره اما گلا بعد دعوای ما خیلی باباشو دعوا میکنه. نگران منه همش
من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بزار مقصر بدونە بزار قهر کنە نباید دخترتو دعوا میکردی ما هر وقت دعوا میکنیم البتە سعی میکنیم جلو دخت ...
اره دیگه چند ماه پیشم همسرم تو دعوا افتاد رو من که منو بزنه البته نزد فقط اداشو دراورد بچم نمیدونی چطور جیغ میزدااااا بعدم کلی باباشو دعوا کرد و میگفت دیگه نبینم مامانک اذیت کنی و با باباش بد شده بود میگفت نیاد خونه شکهرمم درک نمیکنه خب بچه ها رو مامان حساسن من یکی رو شوخی بهش میگه مامانت بده بچم گریه میکنه و به طرف مه نه مامانم بد نیست.
همه بچه ها وقتی پرخاش از پدر ببینن میگن بابارو دوس ندارم بره تو فقط بمون مخصوصا دخترا سعی کن حس حمای ...
اگه ابنو میفهمید که خیلی خوب بود. شوهرم بچه تره. اه
بزار مقصر بدونە بزار قهر کنە نباید دخترتو دعوا میکردی ما هر وقت دعوا میکنیم البتە سعی میکنیم جلو دخت ...
اخه چطور ادم میتونه جلو بچه دعوا نکنه من این حرفو درک نمیکنم خب بچه کوچیک همیشه بینمونه.
ایخدا گوگولی رو ببین کاش شوهرت جلو بچە اینکارارو نکنە
هر چیربهش میگفتم حال بچه رو ببین بس نمیکرد.
اخه چطور ادم میتونه جلو بچه دعوا نکنه من این حرفو درک نمیکنم خب بچه کوچیک همیشه بینمونه.
ببین ما هر وقت دعوامون بشە فورا میگیم هیچی نگو هر وقت خوابید حرف میزنیم بیشتر مواقعم نمیشە چون عصبانیت پیش میاد و مجبوریم ادامە بدیم مثلا دیروز با شوهرم بحثم شد و مقصر شوهرم بود من ناراحت شدم و کشش ندادم ولی سرسنگین شدم شب دخترم رفت خونە مادرشوهرم کە تو یە ساختمونیم شوهرم شروع کرد در مورد بحث ظهرمون حرف زدن یکم دیگە بحث کردیم ولی دیگە تموم شد
اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙