2777
2789
بچه که بعد این که باباشو زد سریع خوابید بهش گفتم چرا زدی گفت دوستش ندارم نیاد خونه دیگخ و بعدم خوابی ...

همه بچه ها وقتی پرخاش از پدر ببینن میگن بابارو دوس ندارم بره تو فقط بمون مخصوصا دخترا سعی کن حس حمایت پدرو واسش بازسازی کنی الان سنش حساسه حالا بزرگتر شد خودش پدرشو میشناسه ولی الان گناه داره نباید این حس نو وجودش باشه

خدا حفظش کنه فک کردم پسره انقد خشنه😂

هههه همه فکر کردن پسره اما گلا بعد دعوای ما خیلی باباشو دعوا میکنه. نگران منه همش

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره درسته بالاخره اون اقا هم باید حس امنیت میداده به زن و بچش اما اون آقا ی لحظه که این اتفاق افتاده ...

پسرم هزار بار پدرش سر من زده جای دعوا رفتم همسرم بوس کردم گفتم بابا خوبه ببین اونم بوسش کرده باباش

بعد هم با همسرم حرف زدم ک بچه هست به دل نگیر 

این پل کنی تو خیابون سر دو دقیقه گم میشه و کوچک و..

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خب به من چه اون قهر کرد رفت جدا خوابید. اون از بچه هم بچه تره. اون منو مقصر میدونه.

بزار مقصر بدونە بزار قهر کنە نباید دخترتو دعوا میکردی ما هر وقت دعوا میکنیم البتە سعی میکنیم جلو دخترم نباشە دخترم فورا بە باباش تذکر میدە با مامانم دعوا نکن طرفداریمو میکنە منم عشق میکنم 😊شوهرم میگە آخە مامانت مقصرە بازم میگە نە مامانمو دعوا نکن سە سالو نیمشە

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

بزار مقصر بدونە بزار قهر کنە نباید دخترتو دعوا میکردی ما هر وقت دعوا میکنیم البتە سعی میکنیم جلو دخت ...

اره دیگه چند ماه پیشم همسرم تو دعوا افتاد رو من که منو بزنه البته نزد فقط اداشو دراورد بچم نمیدونی چطور جیغ میزدااااا بعدم کلی باباشو دعوا کرد و میگفت دیگه نبینم مامانک اذیت کنی و با باباش بد شده بود میگفت نیاد خونه شکهرمم درک نمیکنه خب بچه ها رو مامان حساسن من یکی رو شوخی بهش میگه مامانت بده بچم گریه میکنه و به طرف مه نه مامانم بد نیست. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
همه بچه ها وقتی پرخاش از پدر ببینن میگن بابارو دوس ندارم بره تو فقط بمون مخصوصا دخترا سعی کن حس حمای ...

اگه ابنو میفهمید که خیلی خوب بود. شوهرم بچه تره. اه

بزار مقصر بدونە بزار قهر کنە نباید دخترتو دعوا میکردی ما هر وقت دعوا میکنیم البتە سعی میکنیم جلو دخت ...

اخه چطور ادم میتونه جلو بچه دعوا نکنه من این حرفو درک نمیکنم خب بچه کوچیک همیشه بینمونه. 

اره دیگه چند ماه پیشم همسرم تو دعوا افتاد رو من که منو بزنه البته نزد فقط اداشو دراورد بچم نمیدونی چ ...

ایخدا گوگولی رو ببین کاش شوهرت جلو بچە اینکارارو نکنە

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

ایخدا گوگولی رو ببین کاش شوهرت جلو بچە اینکارارو نکنە

هر چیربهش میگفتم حال بچه رو ببین بس نمیکرد. 

اگه ابنو میفهمید که خیلی خوب بود. شوهرم بچه تره. اه

بهش بگو اشکال نداره اونم دفعه اوله پدر شده

میدونم اخلاقش خوب نیست ولی یکاری نکن امشبو بهونه کنه واسه اینده میگم مردا پروعن میگن به عنوان ی پدر منو هورد کردی

اخه چطور ادم میتونه جلو بچه دعوا نکنه من این حرفو درک نمیکنم خب بچه کوچیک همیشه بینمونه.

ببین ما هر وقت دعوامون بشە فورا میگیم هیچی نگو هر وقت خوابید حرف میزنیم بیشتر مواقعم نمیشە چون عصبانیت پیش میاد و مجبوریم ادامە بدیم مثلا دیروز با شوهرم بحثم شد و مقصر شوهرم بود من ناراحت شدم و کشش ندادم ولی سرسنگین شدم شب دخترم رفت خونە مادرشوهرم کە تو یە ساختمونیم شوهرم شروع کرد در مورد بحث ظهرمون حرف زدن یکم دیگە بحث کردیم ولی دیگە تموم شد

خب شوهرم میگفت تقصیر توعه فک کردم حالا فکر میکنه من یادش دادم.

ن میخواست صداشو بالا نبره

بگو اگ درستو آروم صحبت کنی ک بچه حساس نمیشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙