2777
2789
بهترین دوران زندگیم بود .حاظرم ۱۰ سال عمرم بدم برگردم او تایم

زندگی شما رو نمیدونم ولی من امیدوارم به جایی نرسم که ارزو کنم برگردم این دوران:)

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

همین الان ۱۰۰ میلیارد پول داشته باشم

بتونم باش یه خونه بزرگ بخرم برای خانوادم

یه ماشین توپ برا بابام

یه ماشین یکم لول پایین تر از بابام برا خودم

یه خونه برا خودم ک بدم اجاره با وسایل و همه چیز

یه گوشی خوب برا خودم بخرم

خرج تحصیلم رو خودم بدم تمام و کمال

۲ میلیاردش رو بدم به مامانم که هر ماه از سودش هرچی خواست برا خودش بخره

یه بخشیش رو میدم خانوادم کلا دندون هاشون رو درست کنن

برای اجیم یه سرویس جواهرات میخرم و یه تومنشم میدم بهش که اونم از سود پولش استفاده کنه

یه ماشین سنگین در حد ۵ تومن میخرم دو نفر روش کار کنن حالت سرمایه باشه برام

خانوادم رو میفرستم مسافر چه داخل چه خارج

بقیه شم پس انداز میشه برای اینده ی بچه هام همش به شکل طلا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی ام سقط نمی شد

عزیزم شاید به صلاح بوده 

منم وقتی بچه م سقط شد دنیا روی سرم خراب شد ولی دو ماه و نیم بعدش باردار شدم الآنم بغلم خوابیده 😍 فقط برو حتما آزمایش های مربوط به سقط رو بده که علتش مشخص بشه من چون علتش رو فهمیدم سر دومی دارو مصرف کردم سقط نشد

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
امیدوارم اونقدر روزای خوب ببینی ک فراموش کنی بدی ها رو 🌱🌱🦋

ممنونم:) 🌸

ان شاالله عاقبت بخیر بشید💚

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
عزیزم شاید به صلاح بوده منم وقتی بچه م سقط شد دنیا روی سرم خراب شد ولی دو ماه و نیم بعدش باردار شدم ...

فداتشم دوقلو بود یکیشو از دست دادم سختیش اینه هرجا دوقلو میبینم اشک چشم هام پرمیشه

بیزارم ازت زندگی..... 
فداتشم دوقلو بود یکیشو از دست دادم سختیش اینه هرجا دوقلو میبینم اشک چشم هام پرمیشه

دورت بگردم پس خداروشکر یکیش مونده خدا حفظش کنه 

دلت میخواست به دنیا بیاد خدایی نکرده مریض باشه؟ ما از چیزی خبر نداریم ولی خدا هیچوقت کاری به ضرر ما نمیکنه 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
همین الان ۱۰۰ میلیارد پول داشته باشمبتونم باش یه خونه بزرگ بخرم برای خانوادمیه ماشین توپ برا بابامیه ...

ولی معلومه دختر خوش قلب و مهربونی هستی و این اصلا به صلاحت نیس چون تبدیل میشه به نقطه ضعفت

ولی معلومه دختر خوش قلب و مهربونی هستی و این اصلا به صلاحت نیس چون تبدیل میشه به نقطه ضعفت

قربونت گلم لطف داری

بارها توسط اشخاص مختلف ضربه ش رو خوردم اگه قرار بودم آدم بشم تا حالا باید میشدم😂😂🥲