2777
2789
عنوان

یعنی دوباره به روی شوهرم بیارم

214 بازدید | 19 پست

من و شوهرم بعد خطاکردنش رسیدیم به طلاق یعنی من بایک بچه زندگی و ول کردم ونتونستم ببخشم

بعدش شوهرم تلاش کرد که برگردم و بچمم داشت نابود میشد منم باحق طلاق برگشتم بخاطربچم

اما خیلی شکاکم وحساسم بااینکه خیلی بهتر قبل شدم ودارم رو خودم کارمیکنم خودشم میبینه نگرانم وشکاکم

خلاصه گفت کارمو که یک هفته دیگه عوض کردم سیم کارتمم عوض میکنم سیم کارت جدید میگیرم که خیالت راحت بشه ومن سابق نیستم دیگه بزرگ شدم فکرم زندگیمه خونه خریدنه

خلاصه بعدش گفت ۲ روز پیش 

پیش مغازه فلانی خواستم حرکت کنم ۲ تا دختر اشاره کردن که برسونمشون خودت جلو چشمم اومدی و گازشو گرفتم رفتم

اما نمیدونم چرا بااین حرفش حساس شدم

به سرم زده فردا بهش بگم مثلا من جلو چشن نیومده باشم باید کسیو برسونی؟

بنظرتون بگم یا زیادی حساس شدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نگو بنظرم چوب تو 💩 تاب دادنه

چرا اخه این چ حرفیه مثال بهتری نبود؟

اخه مغزم مشغول شده کاش بهم اینو نمیگفت نمیدونم قصدش از گفتنش چی بود وقتی میبینه خیلی حساسم

الانم ک این حرفو زد خیلی حساس شدم

بنظرم فقط می‌خواسته بگه حواسم به زندگیم هست همین 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

چرا اخه این چ حرفیه مثال بهتری نبود؟اخه مغزم مشغول شده کاش بهم اینو نمیگفت نمیدونم قصدش از گفتنش چی ...

نه باور کن مثال قشنگ تری به ذهنم نرسید!!!! 

به هر دری میزنه که اعتمادتو جلب کنه ولی نمیدونه بدتر داره تو رو حساس تر می‌کنه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲