2777
2789

من، نامزدم و دوست نامزدم رفتیم کوه که آخر هفته ریلکس کنیم و بگردیم.

(من با هرکسی رفت و آمد نمیکنم و خیلی بد قلقم. هیچوقت از دوست نامزدم حرف یا عمل بدی ندیده بودم برای همین باهاش میگردیم. خیلی هم پسر گوگولی، احساسی و با نمکیه، یه استایل باحالی داره ، ازیناس که وقتی با پارتنرش حرف میزنه گریه میکنه 😂)

آقا خلاصه توی کوه، من شربت آبلیمو زیادی خوردم  و شروع کردم چرت و پرت گفتن 

(نامزدم کلا خیلی عصبیه و همش در حال خود خوریه و اعصابمو بهم میریزه)

اون شبم وسط کباب زدن و تفریح شروع کرد به غر غر کردن و عصبی بازی در آوردن... منم بهش گفتم ببین دوستت چقدر آروووووومه! 

اونم بیشتر عصبی شد چون فک کنم حسودی کرد و همه چیو بهم زد و الکی شروع کرد به پریدن به دوستش ...

دوستشم ناراحت شد و آدمی که اینقدر آروم بود از کوره در رفت و با صدای بلند و ناراحتی حرف می‌زد 

من احمق خنگم که تو حال خودم نبودم رو کردم به دوستش گفتم بیا بغلم اینقدر ناراحتی نکن (مثلا تو اون حال میخواستم همدردی کنم و تمام و هیچ نیتی نداشتم)

دیگه نگم چه شری شد ...

به نظرتون من مقصرم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم رک بگم ریدی بدجورم ریدی

اگ من دوست پسرم یا نامزدم با دوستم همچین رفتاری بکنه واسه همیشه ی همیشه از زندگیم خط میخوره 

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

کاش این رمانارو اززیر دست بچه ها جمع کنن

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›