2777
2789
عنوان

پسراااا چرا اینجوریننننن اخه

75 بازدید | 13 پست

هنوز طرف دو روز نیست چت می‌کنه 

هنوز منو ندیدهههه میگه خانومی 

دوستت دارم و فلان و اینا 

من خیلی از این کلمه ها بدم میاد اصلا 

اصلا یعنی چیییی آخه چرا پسرا اینطورین هنوز دو روز نشدههههه

مخ بزنن زبون بازن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اه این مدل پسرا فقط دنبال سواستفادنمن مجرد بودم آدمای اینجوریو سریع بلاک میکردم.آخه بعد دو روز چه دو ...

بیشتر پسرا همینن 

همه بعد یک ساعت یهو شروع میکنن به عزیزم گلم 

اه واقعا بدم میاد

اصلا من خوشم نمیاد وقتی هنوز کسی رو نمی شناسم بهم این حرفا رو بزنه

اینها حرفهای الکی و مخ زنی هست 

کسی که واقعا کسیو بخواد اولش خیلی سنگین و متین میاد جلو و بعد از شناخت این حرفهارو میزنه 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

اینها حرفهای الکی و مخ زنی هست کسی که واقعا کسیو بخواد اولش خیلی سنگین و متین میاد جلو و بعد از شناخ ...

دقیقا 

فکر میکنن مخ دخترا اینطوری زده میشه در صورتی که آدمو از خودشون زده میکنن 

مثلا طرف میگه با هیچ دختری حرف نزدم تا حالا به خاطر همون خیلی هیجان دارم و اینطوری میکنم میرم به دوستام پز میدم که دارم با دختر حرف میزنم بالاخره 

دقیقا فکر میکنن مخ دخترا اینطوری زده میشه در صورتی که آدمو از خودشون زده میکنن مثلا طرف میگه با هیچ ...

ادم درست زندگیتو انتخاب کن 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌