2777
2789
عنوان

به دادم برسین که بدبخت شدم

208 بازدید | 13 پست

خانوما توروخدا کمک کنین بهم . بنظرتون زندگی مثل فیلما و رمانا وجود داره؟ .

نامزد از هر نظری اوکیه فقط صورتش معمولیه و من راستش از دماغش خوشم نمیاد بزرگه . ولی توی رمانا پسرا همه چی تموم و فادارو خلاصه هر چی خوبی بگی توس اینا جمع شده بعذ از ی طرفم خیلی راحت دختری که در سطح خودشونه رو ول میکنن و میان با دختری ه از هر لحاظ از خودشان پایین تره ازدواج میکنن. بنظرتون همچین چیزی هست؟من ک خودم با خودم فکر میکنم میگم نیست . الان توی دور و برام نامزدم از هر لحاظ از تمام اونایی ک من میشناسم سر تره حتی از اونایی ک با من نامزد کردن.

بنظرتون فیلمو رمان و اینا الکیه؟ ک پسره فلان و بهمان ولی فلان دختر با اینکه از من بهتر بود و نخواست اومد پیش من . نمیدونین اصلا با فکر کردن و مقایسه با این فیلمو و رمانا اصلا نمیتونم نامزدم و دوست داشته باشم با خودم میگم مگه من چیم از اونا کمتره . اونا یهو شانس بهشون رو کرده پس برای منم پیش میاد . نامزد خودم جوریه که کطئنم هر دختری آرزوشو داره از هر لحاظ اوکیه قد و هیکل اوکی درآمدش ماهانه کم کمش ۳۵ یا ۴۰ . خانواده عالی .اخلاقش عالی استایل عالی . ولی با فکر بع این رمانا اصلا نمیتونم 😭 خودتون خوندین احتمالا یا توی فیلما دیدین که چجوریه .

توروخدا کمک کنید بهم 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تا یه سیلی محکم از زندگی واقعی نخوردی دست از توهم های رومانتیکی و عشقهای داستانی و آبکی بردار 

عشق واقعی خیلی قشنگتر از اون چس ناله های توی فیلما و کتاباس 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
عزیزم تا یه سیلی محکم از زندگی واقعی نخوردی دست از توهم های رومانتیکی و عشقهای داستانی و آبکی بردار ...

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم❣️

چون تا حالا رابطه ایی هم نداشتم واقا نمیدونم چجوریه

یعنی اشتباه فکر میکنم؟

عزیز دل زندگی واقعی با رمان و فیلم فرق داره . خوشی هاش ناراحتی های . سختی هاش 

از رمان و فیلم و اینستا دور شو . اول شوهرت رو داشته باش بعدم قبول کن همه ما ایراداتی داریم .

فک کن اگه اون رمان رو نویسنده برای یک پسر می‌نوشت باید یک دختر پولدار همه چی تموم عاشق پسر پاپتی میشد . بعد خوبه شوهرت بگه تورو نمیخاد مگه از پسرای داستان چی کمتره