2777
2789
عنوان

بنظرتون عاقلانست ک با دوتومن لپ لپ بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 94 پست
اره واقعااره چنتا بسته هاشو دارم ولی متوجه میشه جعبه های خودشه خیلی بلاست فک کنم خودم جدا جعبه باید ...

عزیییزم خدا حفظش کنه، بالاخره ببین چی کار میتونی بکنی که یه خاطره ی خوش بشه براش و تو هم بیش از اندازه هزینه نکنی

وای دقیقا گوشی منم پر فیلم انباکس لپ لپههمشم از اینستا یاد گرفته وقتی نی نی بود براش اینارو میزاشتم ...

دقیقا وای خیلی ذوق میکنه بنظرم بخر گلی لپ جایزه هاش خیلی خوبه به قول ما هم اون کپل هاش هم درازکی هاش ازین تخم مرغی هام اومده که چنتا داخلشه  ... تولدش مبارک و پر تکرار باشه عزیزم 😍😘

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم

ولی اگه میخوای بگیری سعی کن لپ‌لپ خارجی بگیری

من چند وقت پیش یه لپ‌لپ‌ سایز متوسط گرفتم خیلی چرت بود😐

بیشتر چیزای داخلش پلاستیکی بود. گردنبند و انگشتر پلاستیکی💀😂🚶‍♀️ انگشتره انقدر کوچولو بود که تو انگشت آخریمم نمیرفت و با چهار یا پنج‌تا شکلات💀

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

خودمم دو دلم نمیدونم...

خودم بچه دارم میفهمم چی میگی

بچه ها تو ۲۰ سالگی بیشتر به پول نیاز دارن تا ذوق خرید لپ لپ

وقتی بهش سرمایه بدی میفهمه چقدر به فکرش بودی

لباس بخر و یدونه لپ لپ یا اسباب بازی یا سینما و...

همه ی پولو نده لپ لپ

ماشالا دیگه بزرگم شده لپ لپو از سرش بنداز تشویقش کن برای خریدای هدف دار مثلا لوازم تحریر جایزه باشه یا لباس و...

مثلا برای کارنامه یا کلاس زبان و... اسباب بازی جایزه باشه

نمیدونمولی اگه میخوای بگیری سعی کن لپ‌لپ خارجی بگیریمن چند وقت پیش یه لپ‌لپ‌ سایز متوسط گرفتم خیلی چ ...

اره اکثرا پلاستیکین بعضی وقتا تک و توک چیز خوبم توشون هس

خارجی هم زیاد خریدم ب نسبت قیمت چیزای جالبی ندارن 

منم تو بچگی خیلی چیزا برام گرفتن خیلی چیزا هم نگرفتن. ولی اونجوری حسرت نشده برام. زندگی همینه دیگه ...

بهش گفتم اتفاقا ولی اون بازم اصرار داره خدا براش براورده کنه😁

بهش گفتم اتفاقا ولی اون بازم اصرار داره خدا براش براورده کنه😁

🥰🥰🤣

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

اره اکثرا پلاستیکین بعضی وقتا تک و توک چیز خوبم توشون هسخارجی هم زیاد خریدم ب نسبت قیمت چیزای جالبی ...

آره یه چند سالی میشه بی‌کیفیت شدن

قبلا از تو لپ‌لپ چیزای خوبی در میاوردم🐣

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

دقیقا وای خیلی ذوق میکنه بنظرم بخر گلی لپ جایزه هاش خیلی خوبه به قول ما هم اون کپل هاش هم درازکی هاش ...

اره باز لپ لپ بنظرم از بقیش بهتره کمه چیزاش ولی بهترن

قربونت عزیزدلم💓

خودم بچه دارم میفهمم چی میگیبچه ها تو ۲۰ سالگی بیشتر به پول نیاز دارن تا ذوق خرید لپ لپوقتی بهش سرما ...

اره راست میگی هفته ای نیس ک یکی دوبار نخره خدا کنه از سرش بیفته این لپ لپ

عزیزمخیلی بامزه ای ک هنوزم لپ لپ میخری🤩

😂😂😎

مرسی عزیزم😂❤

اره باز لپ لپ بنظرم از بقیش بهتره کمه چیزاش ولی بهترنقربونت عزیزدلم💓

😘😘

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁