2777
2789
عنوان

چرا همه فکر میکنن آدم وسواسی یعنی آدم تمیز

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 17 پست
ظرفام چند روز می مونه نمیشورمشون ولی همون ظرعای کثیف رو مرتب میچینم تو سینک!!

منم موقع ظرف شستن آداب خاصی دارم، همه ظرف کثیف هارو مرتب تو هم میچبنم بعد به ترتیب اول قاسق ها، بعد کاسه، بعد بشقاب ها و.... میشورمشون😅خدا به ما عقل بدهه

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
حالا اونی هم که من میگم وسواس داره هیچ آدم تمیزی نیست فقط رو یه سری چیزای مسخره حساسه دیوونم کرده جو ...

آخییی درک میکنم، مثلا شوهر من وسواس دستشویی داره، هر دفعه میره همه جا رو آب پاشی میکنه، در دستشویی مون الان پوسیده😓

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخییی درک میکنم، مثلا شوهر من وسواس دستشویی داره، هر دفعه میره همه جا رو آب پاشی میکنه، در دستشویی م ...

شوهر من به شلنگ‌دسشویی دست نمیزنه میگه کثیفه!! در نتیجه آب نمیزنه جاش وقتی جیش میکنه!! الان این تمیزه!!