2777
2789
عنوان

بچه ها اگه مادرشوهرم بهم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 65 پست
شوهرشماهم خانواده پرسته؟پسرای مازن ذلیل

شوهر من هم خب وابستگی هایی داره همینطور ک منم دارم ولی خب اکثرا می‌بینیم که میخواد بین دو طرف ی عدالت برقرار باشه 

که بینمون دلخوری پیش نیاد 

برای همین همیشه میگه اگر کسی چیزی بهت گفت نیا پیش من بگو چون من از صحبت های شما خانوما سر رشته ای ندارم:/

من اوایل سریع جوشی میشدم و با تندی ی چیزی میگفتم ولی دارم زو خودم کار میکنم که با شوخی و خنده اگر کسی بهم توهین کرد یا خواهر شوهر ی چیزی گفت منم بزنم به خنده جوابش بدم حقیقتا 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
ازخودش ناراحت نیستم از شوهرم که راحت گذشت ومنوگول زددلخورم

خب حق داری 

ولی ی وقتی تو صلح و آرامش با شوهرت ک هستی بهش بگو آره مثلا طرفای ما این حرف را بد میدونن و ما خوب نمیدونیم این حرفو 

ولی ی چیزی بگم بهت گلی آدم تا ی جایی تو خودش میریزه تا ی جایی میره دق و دلی خواهر شوهر و مادر شوهر. پیش شوهر میکنه ولی... ی زن عمو دارم ماشاء الله یادمه همیشه با شوخی و خنده حرفش را میرسوند به مادر بزرگم و خب برای عموم هم اوقات تلخی ایجاد نمی‌کرد توهین نمیکردا ولی حرفشم با خنده میگفت. برای همین همه می‌دونستن اگر ی چیزی به زن عموم بگن سفت جوابشو را میده با خنده و شوخی .

ولی برعکسش مامانم اینطوری نبود تو خودش میرخت بعد با بابام مشکل پیدا میکردن و پیش بابام گله می‌کرد 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من هم خب وابستگی هایی داره همینطور ک منم دارم ولی خب اکثرا می‌بینیم که میخواد بین دو طرف ی عدال ...

شوهر منم میگه توسریع جواب بده گردن من نندازازخودت دفاع کن

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
خب حق داری ولی ی وقتی تو صلح و آرامش با شوهرت ک هستی بهش بگو آره مثلا طرفای ما این حرف را بد میدونن ...

بله عزیزم خودم دارم کم کم یاد میگیرم حرفی اذیتم کرد اعتراض کنم 

خوش اومدی به اصفهان گلم آره خدایی شهر خوبیه اصفهان از لحاظ تاریخی و گردشگری و...شهر خیلی خوبیهما بچه ...

فک کنم بامیه باشه مرغ ترشای من معروفه عزیزم درخدمت شماهم هستم هروقت شدمهمان من شوبرات مرغ ترش میپزم  

من میخواستم همینو بپرسم که سوالی گفت یا خبری..اگه خبری میگفت ناراحت کننده بود ولی سوالی گفته یعنی تو که سر سفره پدر مادر بزرگ شدی بیا جلوتر بشین

مثلا فرض کن به خواهرت بگی تو مگه خواهر من نیستی؟چرا فلان کارو نمیکنی؟یعنی خواهرمی پس فلانکارو بکن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
من میخواستم همینو بپرسم که سوالی گفت یا خبری..اگه خبری میگفت ناراحت کننده بود ولی سوالی گفته یعنی تو ...

نه عزیزم سوالی گفته (مگه سرسفره پدرومادرت نون نخوردی بیاجلوتربشین

چقدرگولم زدن ولی خودش یه بی خانواده ای هست تلافی این خرفشو سرش درمیارم اون وقتا بچه بودم

سر خودش ن ب مادرشوهر ی تیکه جانان بنداز... منم مادرشوهرم جلو شوهرم بهم گفت دختر فلانی ای دیگه هیچ نگفتم امام اخمام کردم تو هم و تا اخر ناراحت بودم ولی شوهرم جلوم چیزی نگفت پشتم رفته بود مادرشو دعوا کرده بود 

هاااااا اگ اینجوری گفته ینی چرا تعارف میکنی بیا

نه تعارف نکرد انگارداشت تخریب میکرد یعنی بلدنیستی نشستن رو البته بالحن خوب گفته ولی کلن خیلی دهنش بی چاک هست ورک من بیشترمیخام شوهرم رومحک بزنم ببینم کدام زده یانه