2777
2789
عنوان

خواهرچهارده سالم تو رابطه رفت

798 بازدید | 50 پست

با ی پسر کلاس نهمی خودش کلاس هشتمه

عاشق همن یکسره بیرونو لبو بغلو😑پسره خیلی پسر خوبیه ولی اخه زود نیس؟پسره براش حلقم گرفته خانوادمم فهمیدن اصلا دعوا و اینا نکردن گوشیشم‌نگرفتن فقط گفتن قطع کن کم کم رابطتو

😑بعد بشدت خواهرم عاشقشه اصن روانیشه

عکس پسره رو اگ بخواین میزارم

دوسالم هس باهمن😑😑

پسره هم از این سن ماشین زیرپاشه بچه مایه داره سانتافه نیو فیس اخرین مدل پدرش زیر پاشه😂خدایا این چ‌کاربه خواهرم کرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرشون اگه دعوا کنن بچه استرس میگیره😂😑

چخوب ازاین خونوادهالطفا

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خودت همون دختر ۱۴ ساله ای نه؟ 

خدا عاقبت همه رو بخیر کنه ، آخه دختر ۱۴ ساله و بغل و....😐😐😐 خودم دختر دارم دلم بشدت سوخت 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿