2777
2789
عنوان

بستن دهن زنعموی بی چاک و دهن با کلیییییی اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2914 بازدید | 133 پست
البته اون تاپیک رو قفل زدید نتونستید جواب کاربر های اونجا کامل بگید البته کاربر مرد پیله بود من پ ...

بله ، نمی‌دونستم کاربرا توجه نمیکنن که به گیر دادنش وگرنه اسکرین نمیزاشتم که انقد حرف بشنوم

قفل کردم چون حوصله توضیح دادن به کاربرا رو نداشتم

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

آره ... ماجرا از این قرار بود که ی کاربر ۷ ماه مدام لایک میکرد کامنت میزاشت درخواست دوستی میدادبه هز ...

به کاربری مرد هر وقت درخواست داد قبول کنید ببین سؤالش چی هست اول ببینید چی میگه شاید کاری داشت و اینا مثلن کمکی بعد دیدین بیراهه میره بلاک کنید

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به دوستاتون اطلاع دادین مرد هسش

تاریخ چت های داخل تاپیک برای زمانی بود ک این کاربر با من هم صحبت نشده بود

ولی بله قبل از این ماجرای تاپیکم به دوستام گفته بودم چنین کاربری بهم گیر سه پیچ داده و مرد هستش

یکی از همونا هم اتفاقی چتشو توی تاپیکش دید لینک داد رفتم دیدم 

وگرنه نمی‌دونستم که کلا خوشش میاد با زنا چت کنه

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

به کاربری مرد هر وقت درخواست داد قبول کنید ببین سؤالش چی هست اول ببینید چی میگه شاید کاری داشت و این ...

کاش این سایت خراب شده مثل اینستا بود بلاک کردنش و دیگه نمیتونستن کاربرا رو پیدا کنن ...

ولی تو تاپیکام ولکن نبود🥴

به کاربری مرد هر وقت درخواست داد قبول کنید ببین سؤالش چی هست اول ببینید چی میگه شاید کاری داشت و این ...

اولین آقای بود ک درخواستشو قبول کرده بودم من پنج ساله کاربر اینجام 

کلا با کاربر آقا تو خصوصی چت نمیکنم

فقط برای حاجت روایی دعا کنید

انشاالله خدا گره از کار همه مردم باز کنه 🖤🙏🏻

انشاالله خدا گره از کار همه مردم باز کنه 🖤🙏🏻

ممنون

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

بله ، نمی‌دونستم کاربرا توجه نمیکنن که به گیر دادنش وگرنه اسکرین نمیزاشتم که انقد حرف بشنومقفل کردم ...

شرمنده البته چرا لایک کردین وقتی اون کاربر ها می گفتن که بین شما و اون آقا چیزی هستش     چون حرفشون درست نبود 

شرمنده البته چرا لایک کردین وقتی اون کاربر ها می گفتن که بین شما و اون آقا چیزی هستش چون حرفشون ...

لایک کردنم به معنای اینه که پیام رو خوندم 🙏🏻 به معنای تایید نیست

اهان آخه به چند تا هم لایک نزدید البته یکی به شما همون حمله رو کرد جواب ندادین و تاپیک رو قفل کردین         

البته کلن چون از یک فرد عزیزی دیدم بدی کمکی غمگینم شرمنده

اهان آخه به چند تا هم لایک نزدید البته یکی به شما همون حمله رو کرد جواب ندادین و تاپیک رو قفل کردین

حوصلم نکشید🥲

البته کلن چون از یک فرد عزیزی دیدم بدی کمکی غمگینم شرمنده

دشمنتون

میفهمم

شما هم هنوز سنتون کمه انشاالله به مرور زمان زخم ها ترمیم میشن و دید عقلانی تری پیدا میکنید به اطراف